امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی و پارک علم و فناوری فارس

محمد‌کاظم کاوه‌پیشقدم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس و واحد شیراز  در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری بین این دانشگاه و پارک علم و فناوری استان فارس اظهار کرد:  «با حمایت از فارغ‌التحصیلان و پژوهشگران در قالب شرکت‌های نوپا، باید گام عملی در توسعه کارآفرینی برداشت.»

وی افزود: «دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس برای افزایش همکاری‌های علمی و کارآفرینی و بازدید استادان حوزه کارآفرینی از پارک به‌منظور انتقال تجربیات شرکت‌های موفق به واحدهای فناور آمادگی دارد.»

آماده راه‌اندازی پردیس علم و فناوری در واحدهای دانشگاه آزاد هستیم

امین‌رضا ذوالقدر رئیس پارک علم و فناوری فارس هم در این نشست با توجه به برنامه پارک علم و فناوری فارس در تعامل با سازمان‌ها و دستگاه‌های مرتبط با حوزه علم و فناوری در استان اظهار کرد: «پارک علم و فناوری فارس آمادگی راه‌اندازی پردیس در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان را دارد.»

وی ابراز امیدواری کرد که این تفاهم‌نامه زمینه گسترش سطح همکاری و راه‌اندازی سرای نوآوری تخصصی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز شود.

راه‌اندازی سرای نوآوری با محور تخصصی صنعت الکترونیک و مخابرات

محمدمهدی جباری معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز نیز با ارائه گزارشی از سیاست‌های دانشگاه در راستای راه‌اندازی سراهای نوآوری تخصصی، ابراز امیدواری کرد تا با حمایت پارک علم و فناوری فارس و حمایت صنایع مرتبط از جمله شرکت صنایع الکترونیک شیراز، سرای نوآوری با محور تخصصی صنعت الکترونیک و مخابرات، راه‌اندازی شود.

به گزارش آنا، در این تفاهم‌نامه علاوه بر تأکید بر توسعه همکاری‌های علمی و کارآفرینی بر حمایت پارک علم و فناوری فارس از واحدها و شرکت‌های مستقر در مراکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس تأکید شد.