کلینیک ریاضی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز برگزار می کند: دوره ریاضیات تکمیلی – مساله محور (مهندسی1)

گامی به سوی دانشگاه نسل چهارم

کلینیک ریاضی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز برگزار می کند

ریاضیات تکمیلی – مساله محور (مهندسی1)

این دوره در 3 گروه ( 3 ماهه) با ظرفیت محدود طی برنامه های زیر برگزار می شود. در پایان مدرکی دال بر گذراندن دوره ، به فراگیران ارائه خواهد شد.

از علاقه مندان تقاضا می شود جهت ثبت نام و هماهنگیهای لازم در این دوره، دوشنبه 6 آبان ساعت 11 تا 13 به سرکار خانم دکتر مهبودی در "دانشکده علوم، کشاورزی و فن آوریهای نوین" طبقه همکف دفتر گروه تحصیلات تکمیلی ریاضی مراجعه نمایند. در غیر اینصورت از طریق واتساپ با شماره09171035144 تماس حاصل فرمایند. هزینه ثبت نام 140 هزارتومان بوده که نحوه پرداخت آن متعاقبا اعلام می گردد.

آخرین مهلت ثبت نام : 9 آبان 1398

گروه اول:  دکتر محمد هادی هوشمند