مصاحبه دوره دکتری تخصصی سال 1911

•     داوطلبان عزیز جهت انجام مصاحبه مجازی، با رعایت پروتکل های بهداشتی (ماسک، دستکش و...) ملزم به حضور در واحدهای دانشگاهی که از قبل توسط ایشان مشخص گردیده، می باشند.
  •     احراز هویت داوطلبان صرفا با ارایه کارت ملی جدید و قدیم و یا شناسنامه جدید داوطلب امکان پذیر بوده و داوطلبان باید این مدارک را همراه داشته بدشند. بدیهی است بدون داشتن این مدارک امکان برگزاری مصاحبه وجود ندارد.
  •     داوطلبان محترم از همراه داشتن تلفن همراه و ابزارهای ارتباطی با شبکه اینترنت در جلسه مصاحبه، اکیدا خودداری فرمایند.
  •     داوطلبان باید دفترچه راهنما و فایل تصویری سامانه مصاحبه را به منظور آشنایی با نحوه برگزاری مصاحبه دکتری دریافت و مطالعه نمایند.
  •     داوطلبان محترم موظفند نیم ساعت قبل از زمان اعلام شده، جهت انجام امور اداری از قبیل احراز هویت و... در واحد دانشگاهی محل آزمون خود حضور بهم رسانند.
  •     در صورت عدم حضور در زمان مقرر، صرفا در صورت صلاحدید و امکان برنامه ریزی توسط مدیر جلسه آزمون مصاحبه، داوطلب مذکور تا پایان همان روز فرصت دارد به واحد دانشگاهی محل آزمون خود مراجعه و مصاحبه خود را انجام دهد.
  •     داوطلبان در زمان ثبت نام جهت مصاحبه لازم است نسخه ای از سوابق علمی، آموزشی و پژوهشی خود را بر اساس فرمی که از طریق سامانه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاداسلامی قابل دریافت است، تهیه و در قالب فایل pdf در زمان ثبت نام در سامانه بارگذاری نمایند.

آدرس محل مصاحبه شیراز:

شیراز - کیلومتر 4 جاده صدرا - پردیس دانشگاه آزاد  اسلامی شیراز - دانشکده مهندسی 2

لینک موقعیت جغرافیایی :  https://goo.gl/maps/9Pfd2TUpoz5a4k2f8

لیست ادمین های پاسخگویی و هماهنگی شیراز:

1. حسین شمشیری 09177069525   فارس - شیراز
  2. مسعود شیبانی 09173370993  فارس - شیراز