قابل توجه کلیه دانشجویان محترم (وام وزارت علوم)

(وزارت علوم)
قابل توجه کلیه دانشجویان محترم
به اطلاع می رساند بودجه تخصیصی از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص وام بلند مدت با بازپرداخت بعد از فراغت از تحصیل (پرداخت از طریق بانک قرض الحسنه مهر ایران) به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برای نیمسال اول 98-97 معین و اعلان گردیده است.
لذا کلیه دانشجویان متقاضی میتوانند به آدرس bp.swf.ir (صندوق رفاه وزارت علوم ) مراجعه و پیش ثبت نام انجام داده و سپس جهت دریافت فرم 21 به سایت دانشگاه آزاد اسلامی شیراز قسمت دانشجویان مراجعه و پس از دریافت فرم و تکمیل آن و تایید آموزش دانشکده بمنظور ثبت نام نهایی و تحویل فرم 21 به صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی شیراز، واقع در ساختمان مرکزی طبقه دوم اتاق 217 مراجعه نمایند، ضمنا نام و کد شعبه انتخابی بانک مهر ایران و شماره پرونده بایستی بر روی فرم 21 نوشته شود.
با توجه به محدود بودن مدت زمان و اعتبار تخصیص یافته ، در صورت اتمام اعتبار و مدت معین، صندوق رفاه دانشجویان مسئولیتی در قبال دانشجویانی که با تاخیر مراجعه نموده اند نخواهد داشت و از ثبت نام آنها معذور خواهدبود.                              تلفن تماس:36191208
صندوق رفاه دانشجویان
دانشگاه آزاد اسلامی شیراز