پیمایش

فراخوان مرحله دوم جلسات پیش‌دفاع متمرکز دوره دکتری تخصصی

اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰

قابل توجه روسای محترم دانشکده ها، مدیران محترم گروه و دانشجویان گرامی دوره دکتری تخصصی

با توجه به لزوم اعلام آمادگی دانشجویان متقاضی شرکت در جلسات پیش‌دفاع متمرکز اردیبهشت ماه ۱۴۰۰، توجه به نکات زیر ضروری می باشد:

1- تنها دانشجویانی که تا آخر وقت اداری روز ۳۱ فروردین ماه سال ۱۴۰۰ در مرحله ۹ سامانه پژوهشیار قرار گرفته باشند، مجاز به ثبت نام برای شرکت در جلسات پیش دفاع متمرکز در اواخر اردیبهشت ماه خواهند بود.

2- تاریخ اعلام شده به هیچ عنوان قابل تمدید نیست.

3- دانشجویانی که به هر دلیل در این دوره نتوانند در پیش دفاع شرکت کنند، باید در دوره بعدی پیش دفاع (احتمالاً خردادماه ۱۴۰۰) شرکت نمایند.

4- دانشجویان گرامی، اساتید محترم راهنما و مدیران محترم گروه‌های تخصصی، موظف به تکمیل و ارسال به موقع مدارک لازم در سامانه پژوهشیار هستند.

5- با توجه به احتمال بروز مشکلات مختلف در تکمیل و ارسال مدارک از طریق سامانه، توصیه می شود تا متقاضیان، در اولین فرصت نسبت به انجام اقدامات اولیه، پیگیری لازم را انجام دهند.

حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز