شرایط پذیرش دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز

شـرایط ورود به دانـشگاه

• نداشتن منع نظام وظیفه برای برادران
  • دارا بودن شرایط صلاحیت های عمومی
  • قبولی از طریق آزمون ورودی شامل آزمون سراسری پزشکی و غیرپزشکی ، آزمون کارشناسی ارشد و آزمون دکترای تخصصی
  • پذیرش بدون آزمون از طریق سایت Azmoon.org ، شرایط ممتازین و نخبگان ، جذب دانشجویان خارجی و ...
  • دارا بودن مدرک مقطع پایه ( آخرین مدرک مقطع قبلی که پذیرفته شده در آن فارغ التحصیل شده است ) ، اصالت سنجی مدرک پایه ، اعتبار سنجی مدرک مقطع پایه و تطابق مشخصات و مختصات مدارک مذکور .
  • رعایت مقررات منع تحصیل همزمان

نـکته :

• تنها مرجع اعلام اسامی پذیرفته شدگان در دانشگاه آزاد اسلامی ، مرکز سنجش و پذیرش سازمان مرکزی است .
  • جذب دانشجو نیز براساس دفترچه راهنمای مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی است.

مدارک قابل قبول دوره های مختلف دانشگاه

مقطع شروع به تحصیل

مدرک پایه قابل قبول جهت ثبت نام

حداکثر تاریخ فراغت از تحصیل

کارشناسی پیوسته

- مدرک پیش دانشگاهی - دیپلم متوسطه نظام قدیم - دیپلم متوسطه نظام جدید - دیپلم 3-3-6

- مدرک کاردانی (مشمولین به شرط نداشتن منع نظام وظیفه )

دکتری عمومی

- مدرک پیش دانشگاهی - دیپلم متوسطه نظام قدیم - دیپلم متوسطه نظام جدید- دیپلم 3-3-6

ورودیهای مهر و بهمن : حداکثر تا تاریخ ۳۱ شهریور

کارشناسی ناپیوسته

- مـدرک کـاردانی

- مدرک کارشناسی پیوسته

کارشناسی ارشد ناپیوسته

- مدرک کارشناسی

دکتری تخصصی

- مدرک کارشناسی ارشد

• روش ثبت نام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز

ثبت نام غیرحضوری ( الکترونیک ) از طریق سامانه newstd.iaushiraz.ac.ir

هر پذیرفته شده،  پس از تکمیل فرم های الکترونیکی ثبت نام ، مدارک خود را شامل عکس 3 در 4 پرسنلی ، صفحه اول شناسنامه، صفحه توضیحات شناسنامه ، صفحه تاهل شناسنامه ، کارت ملی و آخرین مدرک تحصیلی و آخرین وضعیت نظام وظیفه  را از طریق سامانه ارسال می نماید که توسط کارشناسان بررسی و در ادامه تایید یا عدم تایید قرار گرفته که در صورت تایید شدن ، مدارک ارسالی هر پذیرفته شده به بایگانی دیجیتال در نرم افزار آموزش انتقال می یابد . و در صورت تایید نشدن پیامکی با متن مربوط به نقص مدارک ارسالی  به تلفن همراه متقاضی ارسال می گردد. و در صورت تایید مدارک بایستی حداکثر تا 24 ساعت بعد نسبت به پرداخت شهریه از طریق پورتال http://sida.iaushiraz.ac.ir و با نام کاربری (کد تایید شده سیستم که در فرمها به عنوان شماره دانشجویی قابل رویت میباشد) و رمز عبور ( شماره شناسنامه ) اقدام فرمایید تا امکان انتخاب واحد شما توسط مدیر گروه انجام پذیرد.

تشکیل پرونده :

پس از پرداخت شهریه و مشاهده انتخاب واحد از قسمت برنامه هفتگی موجود بر روی پورتال، از تاریخ 15 مهر ماه لغایت 30 مهر ماه 98 اصل و کپی مدارک به همراه چک لیست و فرمهای ثبت نام، جهت تشکیل پرونده به آموزش دانشکده مربوطه تحویل نمایید. در صورت عدم تشکیل پرونده در بازه زمانی فوق دانشگاه برابر مقررات با شما برخورد مینماید.

مدارک لازم جهت تشکیل پرونده