زمان و مراحل ثبت نام نهایی جهت نیمسال دوم 99-98

1- ثبت نام اینترنتی از تاریخ 98/11/05 جهت کلیه رشته ها و مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری با مراجعه به سامانه دانشگاه آزاد اسلامی شیرازNewstd.iaushiraz.ac.ir)). ثبت نام رشته های کارشناسی بدون آزمون به شرط اعلان نتیجه  پذیرش از طرف سازمان مرکزی تهران می باشد. لطفا فرم های ثبت نام را از سامانه دانشگاه آزاد اسلامی شیراز  اخذ نمائید.

2- واریز شهریه تحصیلی بصورت اینترنتی پس از دریافت پیامک مبنی بر تائید ثبت نام اینترنتی

3- مراجعه به آموزش دانشکده مربوطه ( با توجه به رشته تحصیلی ) و ارائه اصل و کپی مدارک و    فرم های ثبت نام جهت تشکیل پرونده و انتخاب واحد توسط مدیر گروه.

لازم بذکر می باشد تائید و ثبت نام نهائی داوطلبین منوط به تشکیل پرونده و دریافت کارت دانشجوئی حداکثر تا تاریخ 98/11/21 می باشد.