پیمایش

زمان بندی واکسیناسیون دانشجویان واحد شیراز (این خبر در حال بروزرسانی است...)

این خبر در حال بروزرسانی است...

بروزرسانی شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰:

دانشجویان گرامی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز همه رشته ها( تمام مقاطع) جهت واکسیناسیون با در دست داشتن کارت ملی و کارت دانشجویی و یا اسکرین شات از صفحه اموزشیار یکشنبه ۲۱ و دوشنبه ۲۳ شهریورماه از ساعت ۷.۳۰ صبح تا ۴/۳۰ عصر به سالن ورزشی دانشکده معماری (شهر صدرا) مراجعه نمایند. خواهشمند است از مراجعه در ساعات پایانی خودداری بفرمایید. دانشجویان عزیزی که در مهلت مقرر مراجعه ننمایند مسولیت عدم واکسیناسبون به عهده ی خودشان خواهد بود

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

بروزرسانی جمعه ۱۹ شهریور ۱۴۰۰:

دانشجویان گرامی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز همه رشته ها (تمام مقاطع) جهت واکسیناسیون با در دست داشتن کارت ملی و کارت دانشجویی و یا اسکرین شات از صفحه اموزشیار فردا شنبه ۲۰ شهریورماه از ساعت ۸ صبح تا ۱۶/۳۰ به سالن ورزشی دانشکده معماری (شهر صدرا) مراجعه نمایند. خواهشمند است از مراجعه در ساعات پایانی خودداری بفرمایید.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

بروزرسانی پنجشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۰:

دانشجویان گرامی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز همه رشته ها (تمام مقاطع) جهت واکسیناسیون با در دست داشتن کارت ملی و کارت دانشجویی و یا اسکرین شات از صفحه اموزشیار , فردا جمعه ۱۹ شهریورماه از ساعت ۸ تا ۱۷ به سالن ورزشی دانشکده معماری (شهر صدرا) مراجعه نمایند.
خواهشمند است از مراجعه در ساعات پایانی خودداری بفرمایید.
دانشجویان عزیزی که در مهلت مقرر مراجعه ننمایند مسولیت عدم واکسیناسبون به عهده ی خودشان خواهد بود.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

بروزرساتی چهارشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۰:

دانشجویان گرامی فردا پنجشنبه از ساعت ۷:۳۰ صبح  کلیه دانشجویان تمامی رشته ها میتوانند با دردست داشتن کارت ملی و کارت دانشجویی یا کارنامه و یا اسکرین شات آموزشیار، به سالن ورزشی دانشکده معماری جهت واکسیناسیون مراجعه نمایند.

سه شنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۰:

دانشجویان گرامی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز  رشته روانشناسی (تمام مقاطع) و دانشجویان دانشکده علوم (تمام مقاطع) جهت واکسیناسیون با دردست داشتن کارت ملی و کارت دانشجویی یا کارنامه و یا اسکرین شات آموزشیار، چهارشنبه 17 شهریور از ساعت 14 تا 18 به سالن ورزشی دانشکده معماری (شهر صدرا) مراجعه نمایند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز