پیمایش

زمان بندی جلسات دفاع نیمسال اول سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰

*« زمان بندی جلسات دفاع » نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹*

*قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز*

با توجه به لزوم برنامه ریزی دانشجویان تحصیلات تکمیلی به منظور تکمیل مدارک و درخواست به موقع برگزاری جلسات دفاع از پایان نامه خود در محدوده زمانی باقیمانده از نیمسال اول سال تحصیلی جاری، موارد زیر جهت آگاهی و اقدام لازم ابلاغ می گردد:

آخرین مهلت جهت تحویل فرم درخواست برگزاری جلسه دفاع (به انضمام پایان‌نامه ‌تکمیل شده براساس آئین‌نامه‌های نگارش پایان‌نامه دانشگاه) به ادارات پژوهش دانشکده ها، برای دانشجویانی که می‌خواهند در نیمسال اول سال تحصیلی جاری از پایان‌نامه خود دفاع نمایند، روز *شنبه ۱۱ بهمن ماه ۱۳۹۹* بوده و با توجه به محدودیت زمانی موجود، تاریخ مذکور تمدید نخواهد شد.

با توجه به بخشنامه های شماره  ۲۴۴۳۲ مورخ ۹۶/۴/۲۷ و ابلاغ اصلاحیه تقویم آموزشی سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ به شماره ۴۳۴۴۱ مورخ ۱۳۹۹/۹/۸، آخرین مهلت دفاع در نیمسال جاری (به شرط ارائه به موقع مدارک مربوطه با توجه به موارد اشاره شده) *، چهارشنبه ۳۰ بهمن ماه ۱۳۹۹* می باشد. با توجه به بخشنامه های سازمان مرکزی و ثبت کلیه فرآیندهای پایان نامه و تاریخ های مرتبط با امور دفاع در سامانه پژوهشیار (طبق بخشنامه شماره ۵۵۳۱۹ مورخ ۱۳۹۸/۸/۶) این مهلت به هیچ عنوان قابل تمدید نیست.

طبق مفاد بخشنامه شماره  ۵۵۳۱۹ مورخ ۱۳۹۸/۸/۶، آن دسته از دانشجویانی که مراحل ثبت و تصویب پروپوزال خود را در سامانه پژوهشیار ثبت نموده اند، لازم است بقیه مراحل (شامل اعلام آمادگی دفاع، تائید راهنما و مشاور، ارسال فایل پایان نامه، تعیین داور و تاریخ دفاع و ...) را نیز از طریق همین سامانه انجام گردد.

آن دسته از دانشجویان کارشناسی ارشد که قصد دارند در بهمن ماه ۹۹ از پایان نامه خود دفاع کنند، لازم است پروپوزال آن ها حداقل شش ماه قبل از تاریخ مورد نظر جهت دفاع به تصویب شورای تخصصی گروه رسیده و کد پایان نامه نیز اخذ شده باشد.

آن دسته از دانشجویان دکتری که قصد دارند در بهمن ماه ۹۹ از پایان نامه خود دفاع کنند، لازم است پروپوزال آنها حداقل یک سال قبل از تاریخ مورد نظر جهت دفاع به تصویب شورای تخصصی گروه رسیده و کد پایان نامه نیز اخذ شده باشد. همچنین امور پیش دفاع خود را مطابق دستورالعمل برگزاری جلسات پیش دفاع دانشجویان دکتری تخصصی به شماره ۴۸۹۲۶ مورخ ۱۳۹۹/۱۰/۶ انجام داده و شرایط دفاع طبق بخشنامه دفاع از رساله دکترای تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی به شماره ۷۹۵۳۴ مورخ ۱۳۹۸/۱۲/۷ و متمم آن به شماره ۳۳۰۳۸ مورخ ۱۳۹۹/۷/۲۱ کسب نموده باشند.

*معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز*