رئیس دانشگاه آزاد استان فارس: اولویت‌های اصلی کشور نباید فدای اولویت‌های ثانوی شوند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس گفت: «پیام ۹ دی این است که همگان بایستی این آگاهی را داشته باشند که اولویت‌های اصلی کشور را فدای اولویت‌های ثانوی نکنند.»

به گزارش روابط عمومی واحد شیراز، محمدکاظم کاوه‌پیشقدم در مراسم گرامیداشت ۹ دی اظهار کرد: «۹ دی سالروز حماسه با شکوه حضور مردم در روز بصیرت و تجدید بیعت با مقام عظمای ولایت و آرمان‌های شهدای انقلاب اسلامی است.»

وی افزود: «پیام ۹ دی برای ما این است که همگان بایستی این آگاهی را داشته باشند که اولویت‌های اصلی کشور را فدای اولویت‌های ثانوی نکنند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس ادامه داد: «از مهم‌ترین مسائل کشور مسئله امنیت است و بدانید کشورهایی مانند آمریکا با برنامه‌ریزی به‌دنبال این هستند که کشورهای بزرگ را تجزیه کنند تا این کشورها نتوانند برای غرب مشکلی ایجاد کنند، برای آنها مهم نیست که چه حکومتی در ایران سر کار باشد؛ لذا با حربه اقتصادی به‌دنبال تجزیه کشور هستند.»

کاوه‌پیشقدم با توجه به مشکلات اقتصادی موجود در کشور عنوان کرد: «همه ما دچار مشکلات اقتصادی هستیم. ما باید با بردباری، صبر و گذشت تلاش کنیم تا این مرحله «مشکل اقتصادی» طی شود و دشمنان نا‌امید شوند.»

به گزارش روابط عمومی، مراسم گرامیداشت ۹ دی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز با حضور استادان، کارکنان و قرائت زیارت عاشورا و زیارت قبور شهدای گمنام دانشگاه همراه بود.