دکتر جباری خبر داد ساخت دستگاه ضد عفونی مرسولات اداری در دانشگاه آزاد اسلامی شیراز

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی شیراز از ساخت دستگاه ضد عفونی مرسولات اداری در این واحد دانشگاهی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی جباری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: دستگاه ازن دیس اینفکتور یا دستگاه ضدعفونی مرسولات اداری (Ozone Disinfector)، دستگاهی جهت از بین بردن انواع باکتری ها و ویروس ها بر روی انواع مواد کاغذی، پلاستیکی، پارچه ای، فلزی و ... است.

وی اظهار داشت: مزیت اصلی این دستگاه سرعت بسیار زیاد گندزدایی و امکان گندزدایی موادی همچون مرسولات اداری و کاغذیاست که با سایر روش ها امکان پذیر نیست.

دکتر جباری با بیان اینکه این دستگاه برای ضدعفونی مواد اکسیژن هوای از گاز ازن استفاده می کند، خاطرنشان کرد: حجم مخزن دستگاه 100 لیتر بوده و دستگاه با استفاده از یک نمایشگر لمسی کنترل می شود. همچنین دستگاه مجهز به سیستم خنثی سازی پسماند ازن جهت جلوگیری از انتشار ازن مازاد در محیط پیرامونی می باشد، است.

وی گفت: این دستگاه در مرکز تحقیقات فمتو دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز ساخته شده است.