باسمه تعالی
جشنواره «از حماسه تا حماسه» به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی برگزاری می‌شود.

دانشجویان، اساتید و کارکنان فعال در فضای مجازی ابتدا ،می بایست نشانی سایت، کانال و صفحه فعال خود درفضای مجازی را به معاونت فرهنگی واحد دانشگاهی مربوطه اعلام نمایند . از زمان اعلام، شرط شرکت در جشنواره انتشار حداقل 5 پست ازآغاز مناسبت تا مناسبت بعدی در مورد موضوعات محوری جشنواره است وملاک امتیازبندی ویژگی های محتوائی،هنری ،تعداد بازدید،تعدادبازنشر و... وانتشار بیش از 5 پست می باشد.  شرط ورود در جشنواره، انتشار پنج پست(یادداشت،پادکست،ویدئو، تصویر و...) در مورد هر حماسه از آغاز آن حماسه تا آغاز حماسه بعدی است.

موضوعات محوری این جشنواره شامل حماسه ۳۱ شهریور (دفاع مقدس)، ۱۷ مهر (اربعین حسینی)، ۱۳ آبان (روز تسخیر لانه جاسوسی)، ۱۶ آذر (روز دانشجو)، ۹ دی (برائت از فتنه)، شهادت حاج قاسم سلیمانی و حماسه ۲۲ بهمن (پیروزی انقلاب اسلامی) است.
هشتگ #ازحماسهتاحماسه و #دانشگاهآزاد_اسلامی زیرهر پست، فراموش نشود.
بر اساس شاخص‌های مختلف که از جمله آن‌ها، کمیت پست‌ها، کیفیت، تعداد بازدید، تعداد بازنشر و... صفحات در بهمن‌ماه در سطح واحد دانشگاهی داوری خواهند شد.
علاقمندان برای شرکت در جشنواره باید آثار مجازی خود را در شبکه های اجتماعی که طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران مجاز به فعالیت هستند، منتشر کنند. در پست اینستاگرامی تولیدکننده و یا در کانال های مربوطه باید از هشتگ های
«#ازحماسهتاحماسه» و «#دانشگاهآزاد_اسلامی» استفاده کنند. همچنین در ارتباط با هر موضوع جشنواره هشتگ مناسب نیز درج شود. در وبسایت های تولید محتوا و وبلاگ ها نیز از تگ های مربوطه برای سهولت جستجو استفاده شود. شرکت کنندگان باید صفحه اینستاگرامی hamasefarhangi@ را نیز در پست های خود الصاق (تگ) کنند.

به نفرات برتر جوایز مختلفی نفر اول ده میلیون ریال؛ نفر دوم هفت میلیون ریال؛ نفرسوم پنج میلیون ریال و تا15 درصد تخفیف شهریه درسطح دانشگاه تعلق خواهد گرفت.برندگان در سطح استان و ملی نیز مورد ارزیابی قرار گرفته و جوایز نفیسی تقدیم خواهد شد.

لازم بذکر است آثارباید تولیدی ومتعلق به ارسال کننده باشد.
جهت  ثبت نام به لینک زیر  مراجعه فرمایید: