پیمایش

تعطیلی فعالیت های اداری دانشگاه - از تاریخ ۱۵ آذر تا ۲۱ آذر

با درود

با توجه به اعلام معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی، فعالیت واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس از تاریخ ۹۹/۹/۱۵ الی ۹۹/۹/۲۱ بصورت زیر خواهد بود؛

۱- تمامی کلاسهای بر خط دانشگاه، بدون تعطیلی و مطابق برنامه قبلی بصورت غیر حضوری برگزار خواهد شد.
۲-واحدها و مراکز استان با استفاده حداکثری از ظرفیت دور کاری به ارائه خدمات به دانشجویان خواهند پرداخت.
۳- در صورت ضرورت و با تشخیص واحد، حضور همکاران مربوطه الزامی است. لذا همکاران محترم با معاونت های مربوطه و روسای دانشکده ها هماهنگی نمایید. معاونین محترم لیست افرادی که نیاز به حضور آنها میباشد را به امور اداری و حراست اعلام نمایند.
۴- نیروهای سراهای نوآوری، مرکز رشد، فعالیتهای تولیدی مرتبط با شرکتهای دانش بنیان و آزمایشگاههای پژوهشی از این قاعده مستثنی هستند.
۵- حضور نیروهای مرتبط با پشتیبانی سامانه های آموزشی ضروری بوده و در بخش هایی که انجام این پشتیبانی بصورت دور کاری قابل انجام می باشد، حضور الزامی نیست ولی باید بگونه ای برنامه ریزی شود که خللی در پشتیبانی از سامانه ها ایجاد نشود.
۶- حضور همکاران حفاظت فیزیکی ،تأسیسات و فضای سبز مطابق برنامه شیفت بندی و دستورالعمل حوزه مربوطه می باشد.

جهت رفاه حال دانشجویان محترم در روزهای یکشنبه و چهارشنبه پاسخگوی تماس شما هستیم و در صورت نیاز ضروری میتوانید در این دو روز مراجعه حضوری داشته باشید.