پیمایش

تجمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز در حمایت از سپاه

استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز در حمایت از سپاه در محوطه این واحد دانشگاهی تجمع کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شیراز، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز ظهر امروز در حمایت از سپاه در محوطه این واحد دانشگاهی تجمع کردند.

در این تجمع که اغلب مسئولان، استادان، کارکنان  و دانشجویان دانشگاه حضور داشتند، تجمع‌کنندگان دلیل حضور خود را تجدید بیعت با رهبری، آرمان‌های شهدا و حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کردند.

شرکت‌کنندگان در این تجمع شعارهایی را در حمایت از سپاه و محکومیت آمریکا سر دادند که شعارهای «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل»، «سپاهی، سپاهی تو روح و جان مایی» ،«سپاهی دلاور فرزند این ملت است»، «این همه لشکر آمده، به عشق رهبر آمده»، «خونی که در رگ ماست،  هدیه به رهبر ماست» و «ای رهبر آزاده، آماده‌ایم آماده» از مهم‌ترین آنهاست.

در انتهای این مراسم، بیانیه دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس توسط یکی از دانشجویان بسیج دانشجویی واحد شیراز قرائت شد.