بیانیه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس به مناسبت شهادت سردار رشید اسلام سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در پی شهادت سردار رشید اسلام سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانیبیانیه‌ای صادر کرد.

"بسم ربّ الشهداء والصّدّیقین"

وَقَاتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ الَّذِینَ یُقَاتِلُونَکُمْ وَلَا تَعْتَدُوا ۚ إِنَّ اللَّهَ لَا یُحِبُّ الْمُعْتَدِینَ

باردیگراستکبارجهانی به سرکردگی آمریکای جنایتکار،فاجعه ای غم بار وتأثربرانگیزرا رقم زدکه طی آن،سردار سرافراز وشجاع سپاه اسلام وقهرمان مبارزه باتروریسم بین الملل،شهیدسپهبدحاج قاسم سلیمانی عزیزبه همراه جمعی ازهمرزمان خود ورزمندگان سلحشورحشدالشعبی عراق،مظلومانه به شهادت رسیدند.

اساتید،دانشجویان وکارکنان دانشگاه آزاداسلامی استان فارس شهادت این فرمانده سرافراز اسلام و تعدادی از مجاهدان فی سبیل الله به ویژه مجاهد شهید ابومهدی المهندس را به محضر حضرت ولیعصر (عج)، مقام معظَّم رهبری (مدّظلَّه العالی) وملَّت شریف ایران و خانواده محترم ایشان تبریک و تسلیّت می گویند.

دشمنان روسیاه بدانندکه بارفتن این غیورمردان عرصه جهادومقاومت،خللی درعزم راسخ مابرمبارزه بی امان باکفر ونفاق والحادپدیدنخواهدآمدوبی تردیدرزمندگان غیورجبهه مقاومت درسراسرجهان،انتقام سختی ازسردمداران پلیدآمریکا،صهیونیستها ومزدوران زبون منطقه ای آنهاخواهندگرفت.ان شاءالله.

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاداسلامی استان فارس