پیمایش

انتشار جدیدترین فهرست مجلات جعلی و نامعتبر دانشگاه آزاد اسلامی

انتشار جدید ترین فهرست مجلات جعلی و نامعتبر دانشگاه آزاد اسلامی

باتوجه به اهمیت انجام صحیح فرآیند اعتبارسنجی مجلات‌علمی در راستای کیفی‌سازی انتشار مقالات علمی در مجلات معتبر و ارتقای جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی در نظام‌های رتبه بندی ملی و بین المللی، آخرین نسخه «فهرست مجلات و انتشارات جعلی و نامعتبر دانشگاه آزاد اسلامی» در تاریخ ۱۴۰۰/۰۲/۱۱، توسط سازمان مرکزی دانشگاه دانشگاه به‌روزرسانی شده است.

اعطای تسهیلات به مقالات یا انجام اقداماتی مانند پرداخت جایزه چاپ مقالات علمی، اعطای پژوهانه، دفاع و تسویه و محاسبه نمره پایان نامه و رساله، ترفیع، ارتقا و تبدیل وضعیت اعضای هیات علمی، تسویه طرح پژوهشی و موارد مشابه، مشروط بر عدم وجود مجله در فهرست مجلات جعلی و نامعتبر در سامانه‌های زیر میباشد.

لینک دانلود فایل جدیدترین لیست مجلات نامعتبر دانشگاه آزاد اسلامی:
 centrallib.iau.ir/file/download/regulation/1620704353-invalid-journals-1400.2.11.pdf

لینک لیست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC):
 jcr.isc.ac/Blacklist.aspx

لینک لیست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی:
 blacklist.research.ac.ir

در خصوص دانشجویان تحصیلات تکمیلی نیز که در مراحل انجام پیش دفاع یا دفاع از پایان‌نامه  یا رساله خود هستند، چنانچه تاریخ دریافت پذیرش از مجلات نامعتبر، پیش از تاریخ بی‌اعتبار شدن مجله باشد و مشروط بر تایید شورای پژوهشی واحد، تنها دانشجو می تواند از پایان نامه یا رساله خود دفاع نموده و یا با واحد خود تسویه نماید، ولی دریافت جایزه مقاله یا سایر امتیازات و تسهیلات برای دانشجو، استاد راهنما و مشاور امکان پذیر نخواهد بود.

مجدداً تاکید می شود که همواره جدیدترین نسخه فهرست‌ در سامانه واحد شیراز بخش نشریات علمی معتبر و نامعتبر قرار گرفته و جهت امتیازات ذکر شده بالا مورد بهره‌برداری و استفاده قرار گرفته و این فهرست‌ ملاک تشخیص خواهد بود. در صورت عدم توجه به آن، تمام مسوولیت برعهده نویسندگان محترم خواهد بود.

حوزه معاونت پژوهش و فناوری واحد شیراز