آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی فارس برای تشکیل ستاد کمک به سیل‌زدگان

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس از آمادگی این دانشگاه برای تشکیل ستاد جمع‌آوری کمک‌های نقدی و غیرنقدی به سیل‌زدگان خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زرقان، محمدکاظم کاوه پیشقدم صبح امروز در دیدار با اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرقان گفت: باید با رعایت روش‌های مردم‌داری، مدارا با مردم را در دستور کار خود قرار دهیم.

وی بیان کرد: دانشگاه‌ها و همه واحدهای دانشگاهی استان فارس بر این امر اهتمام ویژه داشته و نهایت سعی و تلاش خود را برای حل مشکلات مردم به کار می‌بندند.

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس با ابراز تأسف و همدردی با حادثه‌دیدگان سیل استان‌های فارس، گلستان، لرستان، خوزستان و مازندران از اعلام آمادگی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی این استان  و تشکیل ستاد جمع‌آوری کمک‌های نقدی و غیرنقدی به سیل‌زدگان در مرکز استان خبر داد.

محمد شعبانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرقان نیز با تبریک اعیاد شعبانیه، سال نو و نامگذاری هدفمند این سال توسط مقام معظم رهبری به سال رونق تولید، ابراز تأسف و همدردی در پی حادثه سیل پیش‌آمده، جمع‌آوری کمک‌های نقدی دانشگاهیان زرقان به سیل‌زدگان را اعلام کرد.