اطلاعیه در خصوص کارت ورود به جلسه، نکات مهم در مورد امتحانات و لزوم مراجعه به سامانه خوداظهاری وزارت بهداشت

قابل توجه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد

با سلام
با احترام در راستای اجرای بخشنامه شماره 152/77/ص/99  مورخ 15/3/99 سازمان مرکزی مبنی بر برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال دوم  99- 1398 از تاریخ 24/3/99 لغایت 19/4/99 و تغییر ساعت نوبت های امتحانی، خواهشمند است جهت اطلاع از روز و ساعت جدید امتحانات  دروس خود، از تاریخ سه شنبه 20/3/99 جهت دریافت کارت امتحان به سایت دانشگاه مراجعه فرمائید. جهت دریافت کارت امتحان ، پرداخت شهریه الزامی است.

توجه * به منظور رعایت پروتکل های بهداشتی، همراه داشتن ماسک، دستکش و ژل ضدعفونی کننده دستها الزامیست و آوردن هر گونه وسایل اضافی در محل امتحان ممنوع است.

همراه داشتن موبایل، ام پی تری پلیر، هندزفری، ساعت هوشمند و هر گونه وسایل الکترونیکی روشن ( حتی داخل کیف و یا جیب لباس) و همچنین همراه داشتن نت اعم از جزوه و یادداشت و ... تخلف محسوب مس شود.

نکته مهم: همراه داشتن کارت امتحان و کارت ملی یا کارت شناسایی عسکدار در امتحانات پایان ترم الزامی است

توجه: طبق دستورالعمل بهداشتی برگزاری امتحانات حضوری دانشگاه آزاد اسلامی،لازم است تمامی دانشجویان قبل از شروع امتحانات حضوری، در سامانه خوداظهاری وزارت بهداشت به آدرس http://salamat.gov.ir   ثبت نام کرده و در صورتی که علایم بیماری را نداشتند، پیامک دریافت شده از سامانه مذکور و یا فرم خوداظهاری تکمیل شده را در بدو ورود به مسئولان تعیین شده در حوزه امتحانات ارائه دهند.

با آرزوی موفقیت
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد شیراز