استاندار فارس در جشنواره قرآن و عترت: شرکت کنندگان جشنواره قرآن و عترت می توانند به الگویی برای جامعه اسلامی تبدیل شوند

استاندار فارس تاکید کرد: انس با قرآن کریم باعث می شود گام های بزرگ و مثبت در راه اصلاح امور جامعه برداشته شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز، دکتر عنایت‌الله رحیمی استاندار فارس در مراسم افتتاحیه سی و چهارمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور، با بیان اینکه برگزاری این جشنواره افتخاری بزرگ برای استان فارس است، گفت: از معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی تشکر می کنم که مقدمات برگزاری این جشنواره را فراهم کرد. همینطور از واحد شیراز برای برگزاری این مراسم تقدیر و تشکر می کنیم.

وی با بیان اینکه خالق هستی به واسطه قرآن با بندگان سخن می گوید، اظهار داشت: خداوند رمز و راز حقیقت را از طریق قرآن به ما می آموزد. از این رو انس با قرآن از جهات مختلفی حائز اهمیت است. جنبه هدایتی قرآن کریم یک جنبه برجسته است که انسان را به استوارترین راه هدایت می کند.

دکتر رحیمی خاطرنشان کرد: هرکس طالب هدایت و رستگاری است، باید به قرآن به عنوان یک حبل المتین چنگ بزند. انس با قرآن می تواند راه هدایت را برای بشر فراهم کند. قرائت و تلاوت قرآن کریم از اهمیت ویژه ای برخوردار است و قاری و آموزش دهنده قرآن اعمال بافضیلتی انجام می دهند.

استاندار فارس با بیان اینکه انس با قرآن کریم باعث می شود تا بتوانیم گام های بزرگ و مثبت در راه اصلاح امور جامعه برداریم، تصریح کرد: این امر با توسل به قرآن، خواندن آموزه های آن و انتقال به دیگران، به راحتی میسر است.

وی با تأکید بر اینکه تهذیب نفس گام نخست انس با قرآن است، گفت: انس به معنی خو گرفتن و آرام یافتن به موضوعی است و ارتباطی مستحکم که موجب تأثیرگذاری شود را ایجاد خواهد کرد. بنابراین قرائت، حفظ و تفسیر قرآن کریم می تواند این ارتباط را ایجاد کند. توسل به قرآن و آشنایی با آن، موجب بصیرت‌افزایی خواهد شد که بسیار حائز اهمیت است. انس با قرآن از بین برنده خودبینی، حب دنیا و بسیاری از صفات منفی است. انس با قرآن ما را به سمت اخلاق نیکوی اسلامی سوق می دهد.

استاندار فارس خطاب به شرکت کنندگان در جشنواره قرآن و عترت گفت: شما به جهت انس با قرآن کریم و استفاده از آموزه های آن، می توانید به الگویی برای جامعه اسلامی تبدیل شوید.

دکتر رحیمی با بیان اینکه قرآن نیاز امروز و فردای جامعه است، تأکید کرد: اصول قرآن زندگی آینده ما را در هر دو دنیا تأمین می کند و انسان را به سعادت و کمال رهنمود خواهد کرد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد روزی فرا برسد که همه بتوانیم اخلاق کریمه قرآن را در جامعه پیاده کرده و جامعه را در چارچوب اصول قرآن ترسیم کنیم.