ارتقای مرتبه علمی عضو هیات علمی واحد شیراز به دانشیاری

مرتبه علمی طاهره نصر، عضو هیأت علمی گروه آموزشی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز به درجه دانشیاری ارتقاء یافت.

به گزارش اداره کل روابط عمومی واحد شیراز،طاهره نصر دارای دکتری شهرسازی و کارشناس ارشد معماری و از ۱۳۸۲ تاکنون عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز بوده و به ‌صورت ادواری در دانشگاه‌های دیگر نیز به تدریس پرداخته و دارای سوابق مدیریتی و حرفه‌ای می باشد.
از افتخارات ملی طاهره نصر برنده دومین دوره جایزه ملی دادمان به‌عنوان چهره ماندگار و بانوی موفق حوزه معماری و شهرسازی کشور بوده که در سال ۱۳۹۶ از وزیر وقت راه و شهرسازی نشان دادمان را دریافت کرد و قبل از این نیز در ۱۳۹۵ از او به‌عنوان مؤلف کتاب برتر معماری و شهرسازی دانشگاه‌های آزاد استان فارس تجلیل شد و در پنجمین جشنواره ملی فرهیختگان در سال ۱۳۹۶ نیز عنوان مؤلف برتر معماری و شهرسازی به او تعلق گرفت. انجمن مفاخر معماری ایران نیز در اردیبهشت ماه ۹۸، رتبه ویژه پنجمین دوره جایزه کتاب معماری و شهرسازی را به پاس قدردانی از تلاش و اهتمام در ارتقای دانش معماری و شهرسازی کشور به طاهره نصر اهدا کرده است.
همچنین در راستای فعالیت در زمینه مدیریت مصرف انرژی، اصلاح الگوی مصرف انرژی و نیز تقویت و ترویج فرهنگ مصرف بهینه و بهبود کارآمدی انرژی در کشوردر سال 1397 از سوی کمیته ملی انرژی ایران و با همکاری شورای جهانی انرژی مورد تقدیر قرار گرفته  است.
نصر در سال‌های متمادی به‌عنوان پژوهشگر برتر در سطح استان فارس و دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس و در سال ۱۳۹۲ نیز به‌عنوان پژوهشگر برتر شهرسازی در شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور انتخاب شده است و همچنین عضو هیأت تحریریه و مشاور علمی چند نشریه تخصصی و عضو هیئت علمی همایش‌های متعدد و داور پروژه‌های پژوهشی بوده و تاکنون بیش از ۱۸۰ مقاله پژوهشی و تخصصی از وی در نشریات تخصصی و معتبر داخلی و خارجی به چاپ رسیده است.
از کتاب‌هایی که به قلم نصر تألیف شده است، می‌توان به هویت کالبدی شهر (۱۳۹۵)، تجلّی حکمت در باغ ایرانی (۱۳۸۹)، جُستاری در شهرسازی و معماری زندیه (۱۳۸۷)، از هنر و هنر اسلامی (۱۳۸۶)، معماری و شهرسازی شیراز در دوره پهلوی (۱۳۸۳) اشاره کرد.
طاهره نصر عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز و از ۱۳۹۵ تا 1399 نیز رئیس گروه تخصصی معماری و نایب رئیس کمیسیون انرژی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور بوده و در حال حاضر نیز عضو اصلی شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور می باشد. از دیگر فعالیت های او می توان به همکاری نواندیشانه با مرکز پژوهش های توسعه و آینده نگری سازمان برنامه و بودجه در زمینه تحقق سند الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت  در سال 1399، عضو فعال ستاد اجرای مبحث 22 مقررات ملی ساختمان در سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور، عضو هیأت اندیشه ورز دانشگاه آزاد اسلامی از سال 1398 اشاره کرد.