معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز منصوب شد.

دکتر محمدکاظم کاوه پیشقدم سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس و واحد شیراز در حکمی محمدعلی اخگر را به سمت معاون دانشجویی و فرهنگی واحد شیراز منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است:

برادر گرامی جناب آقای دکتر محمد علی اخگر

با توجه به مراتب تعهد، تخصص و سوابق اجرایی ارزنده شما به موجب این حکم جنابعالی به عنوان معاون دانشجوی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز منصوب می شوید.

امید است با توکل به خداوند متعال و با صداقت کاری، امانت داری و قانونمندی در انجام امور محوله موفق باشید .

اخگر که اکنون مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز نیز هست از مسئولان جوان، خوش ذوق و صاحب تجربه در حوزه اجرایی فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه و دارای مدرک دکتری تخصصی در رشته فلسفه و کلام اسلامی و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی با مرتبه علمی استادیار است.

سوابق تدریس در زمینه فلسفه، کلام، عرفان و همه دروس معارف اسلامی در کارنامه علمی وی به چشم می‌خورد.

پیش از وی، دکتر محمدکاظم کاوه پیشقدم که اکنون سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس و واحد شیراز را بر عهده دارد، در این سمت فعالیت می‌کرد.