دانشگاه آزاد اسلامی شیراز
در بهار سال 1366 با 8 رشته تحصیلی در گروه علوم انسانی و تنها یک عضو هیات علمی-    شخص رئیس دانشگاه - آغاز به کار نمود .
    پس از سه سال با توسعه امکانات وجذب اعضای هیات علمی تمام وقت و تاسیس آزمایشگاه ها , کارگاه ها و گروه های آموزشی نظیر علوم پایه ،انساني, فنی و مهندسی , کشاورزی ,   هنر و معماری به کار خود ادامه داد  همچنین از سال   1370 دوره های  کارشناسی ارشد به جمع دوره های تحصیلی افزوده شد .
  در حال حاضر  با  چندين  رشته تحصیلی در مقاطع  کاردانی , کارشناسی , کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی  کارنامه ای  پربار از فعالیت های گذشته  و آینده ای سرشار  از امید  و  پیشرفت با اتکال به الطاف لایزال الهی و با همت کلیه کارکنان  دارد و در تمام زمینه های علمی و عملی از پرچم داران نظام جمهوری اسلامی به شمار می رود.