رقابت 1600 نفر داوطلب آزمون سراسری در واحد شیراز

1600 نفر داوطلب آزمون سراسری سازمان سنجش سال 97 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز همزمان با سراسر کشور در روز پنج شنبه و جمعه 7 و 8 تیر به رقابت می‌پردازند.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز با اعلام این خبر گفت: «کنکور سال 97 شهرستان  شیراز در روزهای هفتم و هشتم تیر در پنج گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی، علوم انسانی، هنر و زبان‌های خارجی  برگزار می‌شود و این واحد دانشگاهی میزبان 1600 نفر داوطلب در گروه آزمایشی علوم تجربی است.»

دکتر احمد افسری  افزود: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز هر ساله  به دلیل دارابودن امکانات و فضای بسیار مناسب و همچنین کسب تجربه‌های لازم  در برگزاری آزمون‌ها استخدامی و ... همه تمهیدات لازم برای برگزاری این آزمون در امنیت و آرامش فراهم کرده است.»

وی گفت: « این واحد دانشگاهی  برای رفاه حال داوطلبان و خانواده‌ آنان با فراهم کردن امکانات رفاهی مناسب آماده خدمت‌رسانی می‌باشد و از همه دواطلبان خواست با امید به خداوند متعال و همچنین اعتماد بنفس منطقی و به دور از هر گونه استرس در این آزمون شرکت کنند.»

به گزارش اداره کل روابط عمومی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز حائز رتبه ممتاز و به عنوان یکی از مجموعه‌های برتر در امر برگزاری آزمون‌های سراسری سال ۱۳۹۵ از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انتخاب شده است.