نکات قابل توجه دانشجویان متقاضی دریافت وام بلند مدت وزارت علوم

1-این وام به صورت بودجه مشخص شده در اختیار دانشگاه قرار گرفته که مهلت ثبت نام برروی سایت وزارت علوم تا تاریخ 10/02/97  میباشد، لذا آن دسته از دانشجویانی که متقاضی دریافت وام می باشندپس ازپیش ثبت نام و دریافت فرم ها و تکمیل مدارک مورد نیاز آن، تا قبل ازتاریخ 10/02/97 به صندوق رفاه دانشجویان تحویل نمایند.

2-بودجه وام مذکور به دلیل تقاضای زیاد دانشجویان احتمال دارد زودتر از تاریخ 10/02/97 به اتمام برسد پس دانشجویانی در اولویت قرار میگیرند که زودتر مدارک خود را تکمیل و به صندوق رفاه دانشجویان تحویل داده باشند.دانشجویانی که با تاخیر مراجعه می نمایند صندوق رفاه در قبال آنان تعهدی ندارد . همچنین عدم مراجعه به دانشگاه وتحویل مدارک بمنزله انصراف از وام می باشد .

3- وام بلند مدت  ، دانشجویان مقطع کارشناسی پیوسته تا ترم هشت 6 مرتبه -- دانشجویان مقطع کارشناسی ناپیوسته وکارشناسی ارشد ناپیوسته تا ترم چهار 3 مرتبه -- دانشجویان دکترای حرفه ای تا ترم دوازده 8 مرتبه -- دانشجویان دکتری تخصصی تا ترم هشت 4 مرتبه ، در صورت تقاضا میتوانند استفاده نمایند .

4- وام بلند مدت به دانشجویان ترم یک تعلق نمی گیرد.

باتشکر -  صندوق رفاه دانشجویان