گرامیداشت سالروز تشییع شهدای گمنام و ایام محرم در واحد شیراز

به مناسبت سالروز تشییع شهدای گمنام واحد شیراز، مراسم پرفیض زیارت عاشورا و مراسم سینه زنی و زیارت قبورمطهر شهدا برگزار شد.

با همت و همکاری معاونت دانشجویی فرهنگی و بسیج دانشجویی شهید آوینی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز مراسم باشکوهی در مسجد دانشگاه و قبور مطهر شهدای گمنام این واحد دانشگاهی و با حضور دکتر محمدکاظم کاوه‌پیشقدم، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس و واحد شیراز و دیگر مسئولان دانشگاه، کارکنان و دانشجویان برگزار شد.

دکتر محمد علی اخگر، معاون دانشجویی فرهنگی واحد شیراز درباره فلسفه قیام امام حسین (ع) گفت: « مجالس و محافل عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) از بهترین مکان ها برای معرفت افزایی نسبت به اسلام و قرآن است و اگر به درستی مورد توجه قرار گیرد، مانع انحراف درجامعه می شود.»

وی گفت: «مجالس عزاداری امام حسین(ع) جای سیاست‌زدگی، اسراف و گفتگو‌های بیهوده نیست، بلکه مجلس معرف افزایی است و این وظیفه هیأت‌های مذهبی و مداحان است که با برگزاری مطلوب مجالس اهداف و فلسفه قیام سیدالشهدا را بیان کنند و باید بدانیم که فلسفه مجالس عزاداری اباعبدالله الحسین(ع) ارتقای معرفت و شناخت در بین آحاد جامعه است و این باید روز به روز و بیش از پیش بصورت یک فرهنگ غنی درآید و با زندگی تک تک مردم عجین شود.»

اخگر تصریح کرد: « بدون شک، فلسفه نهضت حضرت امام حسین (ع) که درسال 61 هجری قمری و به گفته این امام همام با هدف امر به معروف و نهی منکر و اصلاح امت جدش نبی مکرم اسلام (ص) انجام شد، علاوه بر احیای اسلام، به این دین الهی نیز حیات جاودانه‌ای بخشید.»

نواختن سنج و دمام بوشهری و ایجاد فضای جبهه و جنگ از طریق اجرای برنامه‌های فرهنگی متناسب با شرایط خاص دوران دفاع مقدس از سوی دانشجویان بسیجی واحد شیراز حال و هوای روحانی به این مراسم داد که احساسات همگان را برانگیخت.