ورزشگاه پوریای ولی واحد شیراز، میزبان بازی دوستانه تیم ملی فوتسال ایران و عراق

مدیر کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس از برگزاری بازی دوستانه ملی فوتسال ایران و عراق در ورزشگاه پوریای ولی واحد شیراز خبر داد.

تیم ملی فوتسال ایران شنبه و یکشنبه (21 و 22 اسفند) در دو بازی تدارکاتی در ورزشگاه پوریای ولی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز به مصاف تیم ملی فوتسال عراق می‌رود.

محمد ناظم الشریعه، سرمربی موفق تیم ملی فوتسال درباره این بازی گفت: «21 و 22 اسفند دو بازی دوستانه با تیم ملی فوتسال عراق برگزار می‌کنیم و تیمی که در قالب تیم ملی کشورمان به میدان می‌رود، در واقع تیم «ب» ایران است.»

حمید کریمی مدیر کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس خاطرنشان کرد: «برگزاری یک بازی بین المللی در شیراز، منشأ اتفاقات بسیار خوبی خواهد بود، چراکه مردم و جوانان شیراز بازی‌های تیم ملی را از نزدیک تماشا می‌کنند و شور و اشتیاق زیادی در آنها به وجود می‌آید.»

وی گفت:«سالن ورزشی پوریای ولی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز به واسطه برگزاری این بازی بین المللی شرایط ایده‌آلی پیدا کرده است ، این سالن یک اسکوربورد کاملاً حرفه‌ای دارد که برای این بازی مورد استفاده قرار می‌گیرد و همینطور رختکن تعبیه شده در این سالن برگرفته از نمونه‌ای است که در فیفا وجود دارد و توسط مربی زحمتکش و دلسوز تیم ملی فوتسال این سرزمین عزیز به شهر شیراز آورده شده و در اختیار مسئولان دانشگاه قرار گرفته است و بسیار مناسب و مجهز است.»

مدیر کل روابط عمومی واحد شیراز افزود: «کفپوش مناسب این سالن و سکوی تماشاگران که درخور شأن مردم شهر شیراز است از دیگر مزیت‌های این سالن چندمنظوره است و مسئولان استان باید با برنامه ریزی‌های اصولی و منطقی و داشتن چنین پتانسیل‌هایی گام‌های موفقی را در برگزاری چنین مسابقاتی بردارند و پای تیم‌های بزرگ دنیا را به شیراز باز کنند.»

کریمی از آمادگی این واحد دانشگاهی برای برگزاری مسابقات ملی و بین اللملی در رشته‌های تکواندو، کشتی، والیبال، بسکتبال، هندبال و تنیس روی میز و ژیمناستیک خبر داد و از تیم‌های ورزشی و ورزشکاران خواست جهت استفاده از این سالن‌ها با هماهنگی و انعقاد تفاهم‌نامه با اداره کل تربیت بدنی این واحد دانشگاهی اقدام کنند.