مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس: نقش دانشجویان در دهه کنونی انقلاب اسلامی حیاتی است

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس:

نقش دانشجویان در دهه کنونی انقلاب اسلامی حیاتی است

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس گفت: نقش دانشجویان در دهه پنجم انقلاب اسلامی بسیار حیاتی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شیراز، حجت‌الاسلام سجاد نیکخو در مراسم توجیهی دانشجویان ورودی جدید که در دو نوبت صبح ویژه خواهران و عصر با حضور برادران برگزار شد، اظهار کرد: سال تحصیلی جدید با ورود نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به دهه پنجم حیات طیبه خودش مقارن شده  و از این رو نقش دانشجویان در این برهه از زمان بیش از پیش احساس می‌شود.

وی افزود: شرایط فعلی اقتصاد کشور از دو سمت فشار کشورهای متخاصم و دشمنان و بعضی بی‌تدبیرهای داخلی کشور روبه‌رو شده که باید دانشجویان با تلاش و پشتکار تمام توان خود را برای پیشرفت علمی انجام دهند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری واحد شیراز از همه دست‌اندرکاران دانشگاه خواست تا دست در دست هم برای تحقق و توسعه باورهای دینی دانشجویان تمام توان و تلاش خود را به کار گیرند.

سه شنبه , ۱۷ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۲۳
فارس

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس:

نقش دانشجویان در دهه کنونی انقلاب اسلامی حیاتی است