مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس برگزار شد

دکتر ولایتی رییس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در سومین سفر استانی، به همراه دکتر رهبر رییس این دانشگاه، صبح روز سه شنبه ۲۷ شهریور، وارد شیراز مرکز استان فارس شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر ولایتی، دکتر رهبر و هیات همراه در بدو ورود با حضور در مزار شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی نسبت به مقام شامخ شهدا و ایثارگران با قرائت فاتحه و اهدای گل ادای احترام کرد.
در ادامه این برنامه، دکتر ولایتی در مراسم تکریم دکتر حمزه سارویی و معارفه دکتر محمدکاظم کاوه پیشقدم سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس و واحد شیراز حضور یافت.

رییس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی پس از سخنان دکتر رهبر رییس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر سارویی و دکتر کاوه پیشقدم، طی سخنانی، با ابراز خرسندی از حضور در جمع اساتید و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی شیراز گفت: استان فارس و شیراز نماد فرهنگ و تمدن اسلامی ایرانی است و همه ایران مملو از علم و هنر است و در این دوره به عنوان عصر پیشرفت و توسعه، ایرانیان پیشرو در این عرصه بوده اند و در این جهت باید حرف اول را بزنند و بی تردید کمتر جایی را می توان یافت که اینگونه در میان مردم و خانواده ها علاقه مندی به علم و تحصیل وجود داشته باشد.
رییس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه به ظرفیت های ارزشمند شیراز و استان فارس اشاره و تاکید کرد: این منطقه در تاریخ و تمدن ایران جایگاه والایی دارد و باید تلاش کرد که در زمینه های مختلف بهره مندی مناسب از این ظرفیت ها صورت گیرد و توقع زیادی به ویژه در علوم انسانی و پزشکی از آن وجود دارد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: باید براساس مناطق و ظرفیت های هر بخش برنامه ریزی لازم صورت گیرد و بی تردید توجه به حوزه های علمی دانش بنیان که بارها از سوی مقام معظم رهبری تاکید شده، می تواند نقش مهمی در ارتقای فعالیت های کیفی دانشگاه به دنبال داشته باشد و امیدواریم در این زمینه شاهد تحولات ارزشمندی در این مجموعه باشیم.
دکتر ولایتی در پایان از زحمات دکتر حمزه سارویی تقدیر و برای دکتر محمدکاظم پیشقدم آرزوی توفیق کرد.