مدیریت بهتر با خرد جمعی و استفاده بهینه از پتانسیل‌های موجوددر دانشگاه آزاد صفاشهر

دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس گفت :«باید از خرد جمعی استفاده نماییم تا مدیریت بهتری صورت گیرد.»

دکتر حمزه سارویی در بازدید سرزده از از قسمت‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفاشهر در جریان اقدامات انجام گرفته قرار گرفت .

دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در این بازدید گفت: «با توجه به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است باید در این دانشگاه رنگ و بوی انقلابی هم وجود داشته باشد.»

وی گفت: «باید با جذب نخبگان در سطح استان فعالیت نخبگان در حوزه های آموزشی، پژوهشی و پتانسیل های سرمایه گزاری در واحدها تلاش کنیم که به صورت قطب بندی انجام شود و در هر شهرستان بر اساس پتانسیل آن شهر کار و سرمایه گزاری انجام گیرد. »

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس بیان کرد: «با توجه به فراوانی معادن سنگ و کارخانه های فراوری سنگ موجود در شهر صفاشهر باید در این کار مشارکت و سرمایه گزاری کنید.»

در این بازدید دکتر عباس قلتاش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفاشهر نیز با خیر مقدم گزارشی از وضعیت واحد صفاشهر ارائه کرد.