مدیرکل تبلیغات اسلامی استان فارس تاکید کرد؛ گسترش فرهنگ قرآن‌پژوهی در جامعه

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان فارس قرآن را گنجینه تمام ناشدنی از معرفت و شناخت به سوی خداوند دانست و بر گسترش فرهنگ قرآن پژوهی در جامعه تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، محمدصادق مهرابی در مراسم محفل انس با قرآن که با حضور گسترده مردم و مسئولان و دانشگاهیان واحد سروستان برگزار شد، قرآن و محبت اهل بیت را یکی از چهار سوال روز قیامت از انسان عنوان کرد و گفت: «تمام اعمال ما با ترازوی حب اهل بیت و عمل به قرآن سنجیده می شود.»

وی برگزاری محافل انس با قرآن بویژه در محیط های علمی و دانشگاهی را در گسترش فرهنگ قرآنی مهم برشمرد و از اقدام واحد سروستان در برگزاری این مراسم باشکوه قدردانی کرد.

در این مراسم به 20 نفر از فعالین حوزه قرآن و حافظان کل قرآن شهرستان سروستان با لوح و هدایا قدردانی شد.

قرائت قرآن از سوی قاریان برجسته کشوری و استانی و همچنین هنرنمایی روشن دل حافظ کل قرآن خانم احمدی فارغ التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی شیراز از جمله برنامه هایی بود که شور و معنویت خاصی به برنامه بخشیده بود.