قدردانی دانشگاهیان دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان فارس از مدیریت عالمانه و مدبرانه دکتر ولایتی

استادان، کارکنان و رؤسای واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس با صدور بیانیه‌ای از مدیریت عالمانه و مدبرانه دکتر علی اکبر ولایتی رئیس هیأت موسس و امنای دانشگاه آزاد اسلامی در راستای جلوگیری از ایجاد هرگونه قانون‌شکنی در دانشگاه آزاد اسلامی حمایت کردند.

متن کامل بیانیه به شرح زیر است:

رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت ا... خامنه ای:

«دانشگاه آزاد اسلامی یک امید برای سیل مشتاقان تحصیلات عالی در سراسر کشور است

دانشگاه آزاد اسلامی در شرایطی که انقلاب فرهنگی رخ داده بود و دانشگاه‌ها در تعطیلی بودند با پیشنهاد حضرت آیت‌ الله هاشمی رفسنجانی و تایید و کمک مادی و معنوی امام راحل آغاز به کار کرد.

علاقه‌مندی امام راحل به دانشگاه و دانشگاهیان و اعتقادی که به پیوند بین حوزه و دانشگاه داشت و در شرایطی که حضور و دخالت بخش خصوصی در دولت پسندیده نبود، دانشگاهی با پسوند اسلامی آغاز به کار کرد.

کمتر کسی از سیاسیون و حتی دانشگاهیان آن روز، این باور را داشتند که این دانشگاه بتواند به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان و سومین‌ دانشگاه جهان از نظر تعداد دانشجو تبدیل شود، دانشگاهی که یکی از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی به رهبری امام راحل بود و دستاوردهای مثبتی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی به همراه داشت که اهم این دستاوردها عبارتند از: توسعه علم و تکنولوژی، سرمایه گذاری و اشتغال، شکستن انحصار دولتی، توسعه منطقه ای و بین المللی نظام مقدس جمهوری اسلامی، توسعه حوزه ورزش و تربیت بدنی و سلامت جسم، امنیت ملی و قومی و توسعه عدالت در آموزش عالی ایران و عدم وابستگی به بودجه عمومی کشور، توجه و تاکید بر توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در جغرافیای اقلیم‌های مختلف از ویژگی‌های مهم و با ارزش دانشگاه آزاد اسلامی است.

دانشگاه آزاد اسلامی بزرگترین دانشگاه حضوری جهان با بیش از یک میلیون و 500 هزار دانشجو، 38 تا 40 درصد بار آموزش کشور را به دوش می‌کشد و با 5 میلیون فارغ التحصیل، 70 هزار هیأت علمی تمام وقت و میلیون‌ها مترمربع فضای آموزشی، یکی از دستاوردهای مثبت انقلاب اسلامی بوده و توانسته خدمت بسیار شایانی به مردم و فرزندان این نظام داشته باشد و به عنوان پایگاه مطمئنی برای طالبان علم و دوستداران دانش به شمار آید.

در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال نام‌گذاری شده است به جای آنکه با همفکری و تفاهم قدم در راه توسعه و پیشرفت آمورش عالی ایران اسلامی برداریم، شاهد کج‌سلیقگی‌ها و برداشت‌های نادرست و تصمیم‌گیر‌ی‌های عجولانه از سوی بعضی از کارشناسان و مدیران وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هستیم.

رئیس محترم هیأت موسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با مدیریت عالمانه و مدبرانه خود جلوی ناعدالتی‌ها و بعضاً نامهربانی‌ها ایستاد و از بروز هرگونه مشکلات برای این نهاد مقدس ممانعت کرد و این امید را در دل تک تک استادان، کارکنان و مشتاقان به دانشگاه زنده کرد تا دست در دست هم دانشگاه آزاد اسلامی را به آن رشد و بالندگی واقعی که شایسته آن نیز است برسانیم.

آنچه که دکتر ولایتی در مصاحبه خبری خود با صدا و سیما بیان کرد، نشان از درایت و دوراندیشی ایشان نسبت به حفظ و کیان آرمان‌های دانشگاه و نشان از همت والای وی و ثبات قدمشان در راهی است که گام گذاشته‌اند و این امر موجب خوشحالی و آرامش خاطر استادان، کارکنان و مدیران و رؤسای واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس شده است و ما حمایت همه جانبه و قاطع خود را از تلاش‌های ارزنده دکتر ولایتی که الحق و الانصاف با جان و دل از آرمان‌های دانشگاه دفاع کرد، ابراز کرده و توفیق روزافرون ایشان را از درگاه خداوند منان خواستاریم.