قابل توجه اعضای محترم هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی

به اطلاع کلیه اعضای محترم هیات علمی و دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد، دکترای حرفه ای و دکترای تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز می رساند، طبق بخشنامه سازمان مرکزی دانشگاه، از اول اردیبهشت ماه سال جاری، کلیه امور مربوط به بررسی، تصویب و دفاع پایان نامه های دانشجویی، تنها از طریق سامانه پژوهشیار انجام خواهد شد. لذا لازم است استادان راهنما و مشاور و دانشجویان تحصیلات تکمیلی جهت شروع روند پایان نامه و رساله، در اسرع وقت در سامانه پژوهشیار به آدرس ذیل ثبت نام فرمایند.

لازم به ذکر است که کلیه امور پایان نامه ها از جمله پیشنهاد استاد راهنما و موضوع پایان نامه، تائید استاد راهنما و موضوع توسط گروه مربوطه، ارسال پروپوزال، داوری پروپوزال، ارسال به اساتید راهنما و مشاور، بررسی و تصویب در شورای تخصصی گروه و شورای پژوهشی دانشکده و دانشگاه، دریافت کد پایان نامه و سایر امور مرتبط تا زمان دفاع دانشجو، در این سامانه به صورت مکانیزه انجام می شود.

همچنین جهت آشنایی استادان و دانشجویان محترم، راهنمای ثبت نام، نحوه ارسال پروپوزال و آشنایی با محیط کاربری، پس از تدوین علاوه بر ارسال به اعضای محترم هیأت علمی، در سایت اطلاع رسانی واحد نیز درج خواهد شد.

نکات مهم:

1. در هنگام ثبت نام دقت فرمایید اعضای محترم هیات علمی واحد شیراز در قسمت «محل کار» و دانشجویان در قسمت «محل تحصیل»، واحد شیراز و سپس دانشکده مربوطه و بعد از آن رشته خود را انتخاب نمایید.

2. اعضای محترم هیات علمی مدعو (غیر دانشگاه آزاد اسلامی) باید در قسمت محل کار قسمت مدعوین را انتخاب نمایند.

3. از درج صحیح  ایمیل و شماره تلفن همراه خود اطمینان کامل حاصل فرمایید چراکه رمز عبور شما به ایمیلتان و یا به صورت پیامک به گوشی تلفن همراه تان ارسال خواهد شد.

4. در صورت بروز هر گونه مشکل یا پاسخ گویی به سوالات به مدیران گروه، روسای ادارات پژوهشی هر دانشکده یا سرکار خانم رمضانی در دفتر مرکزی حوزه پژوهش و فناوری مراجعه گردد.

حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز