فاز دوم کلینیک دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز به بهره برداری رسید

با حضور معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی :

فاز دوم کلینیک دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز با اعتبار 600 میلیون تومان و افزایش یونیتها به 100 دستگاه و  فضای آموزشی به 12 بخش مستقل و مجزا به بهره برداری رسید.

در بین دانشگاه‌های آزاد اسلامی کشور دارد و  امسال سه رشته دنداپزشکی و دو رشته داروسازی در واحدهای دانشگاهی که مجری رشته‌های علوم پزشکی می‌باشند ایجاد شده است و  این موجب شده ورودی‌های ما در سال های اخیر بیشتر شوند.»

ابطحی با بیان اینکه در سالهای گذشته 29 هزار ورودی در دانشگاه آزاد اسلامی داشته‌ایم، افزود: « از سال 93 تاکنون این ظرفیت به 9 هزار نفر کاهش یافته است  زیرا ارتقای کیفیت برابر استاندارها برای ما مهم و ضروری و به عنوان یک رسالت خطیر می‌باشد.»

وی خاطر نشان کرد:« هیچ رشته پزشکی در کنکور نداریم که از بهداشت مجوز نداشته باشد زیرا اعتقاد داریم که الزامات وزات بهداشت باید اجرایی شود. معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی کشور همچنین از افزایش پذیرش رشته پزشکی در دانشگاه آزاد

خبر داد و افزود:« امسال 20 درصد افزایش ظرفیت در رشته های پزشکی این دانشگاه داریم.»

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی کشور با اشاره به اینکه 7 بیمارستان دانشگاه آزاد اسلامی، حائز درجه اول کشوری شدند، افزود: « این رتبه به دلیل بازسازی، تکمیل نیروی انسانی و رعایت الزامات اعتباربخشی بود.»

ابطحی به بیمارستان 100 تختخوابی شهرستان کازرون اشاره کرد و افزود:« مسئله تجهیز و راه اندازی این بیمارستان قطعی شده و تجهیز آن نیز شروع شده است و این بیمارستان دارای 4 بخش اصلی است.»

دانشکده دندانپزشکی با 100 دستگاه یونیت و فضای آموزشی به 12 بخش مستقــل و مجــزا افزایش یافته است .

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس  با بیان اینکه دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز در سال 89 با پذیرش 27 دانشجو کار خود را آغاز کرده است، گفت: در سال 93 فاز اول کلینیک دانشکده دندانپزشکی با 54 یونیت و پنج فضای آموزشی کلینیکی در قالب بخشهای مختلف دندانپزشکی آغاز به کار کرد.

حمزه سارویی افزود:« با افزایش پذیرش دانشجویان و نیاز به فضا و یونیت‌های بیشتر، فاز دوم کلینیک دندانپزشکی در این دانشکده  با 100 دستگاه یونیت و فضای آموزشی به 12 بخش مستقــل و مجــزا آغاز بکار کرد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شیراز خاطر نشان کرد:« پروژه ساخت و تجهیز آزمایشگاه تخصصی دانشکــده دنــدانپــزشکی با 6 آزمایشگاه مستقل مورد بهره برداری قرار گرفته است. »

سارویی به ساخت سالن کنفرانس دانشگاه اشاره کرد و گفت:« این سالن مجهز جهت کنفرانس‌ها و جلسات دفاع دانشجویان با امکانات روز تهیه و تجهیز شده و امکانات آن برای 240 نفر دانشجوی در حال آموزش جوابگو است.»

رئیس واحد شیراز در خصوص خدمات ارائه شده در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی شیرازبیان کرد:« شامل تشخیص بیمارهای دهان و دندان، رادیولوژی دهان و فک و صورت، ارتودنسی اطفال، پروتز ثابت و متحرک، جراحی دهان و فک، درمان لثه، درمان ریشه، عصب کشی، ترمیم دندان ها، آسیب شناسی دهان و فک و صورت است.»

وی اهداف اصلی دانشکده داندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز را ارتقای بهداشت سلامت دهان و دندان، تشخیص بیمارهای دهان و دندان، درمان بیماریهای مختلف دهان و دندان، رعایت اصول کنترل عفونت در ارائه خدمات و آشنایی با اصول پژوهشی در دندانپزشکی برشمرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس  تصویب و راه اندازی مقطع دکترای تخصصی در رشته دندانپزشکی، جذب اعضای هیئت علمی در رشته های تخصصی و راهاندازی کلینیک ویژه جهت درآمدزایی در شیفت عصر را از جمله چشما ندازهای دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد شیراز برشمرد.

معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز عنوان کرد:

دانشکده دندانپزشکی دانشگاه  آزاد اسلامی  واحد شیراز در منطقه جنوب کشور جزو بهترین مراکز درمانی است

علی لیاقت گفت:« فضای آموزشی و تخصصی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به مساحت 350 متر مربع با احداث 32 یونیت دندانپزشکی به بهره برداری رسید و با افتتاح این طرح شمار یونیت‌های دندانپزشکی دانشگاه آزاد به 102یونیت می رسد.»

معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز به بهره برداری آزمایشگاه در دانشگاه آزاد اسلامی شیراز اشاره کرد و افزود:« 6 آزمایشگاه در بخش‌های بیوشیمی، انگل، میکروب و ویروس شناسی، آنتومی، مولاژ، فیزیولوژی و بافت شناسی با حضور معاون علوم

پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی کشور با اعتبار200 میلیون تومان به  بهره‌برداری رسید.

احداث دانشکده دندانپزشکی در شهرک شهید بهشتی؛ به زودی

در ادامه نیز رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز گفت:« این دانشکده در بخش‌های جداگانه طی سه سال گذشته به صورت ترکیبی فعالیت می‌کردند که در حال حاضر این بخش ها به صورت مجزا فعالیت می کنند.»

دکتر نوید ناصری ادامه داد:« برای ارتقای سطح کیفی دانشکده دندانپزشکی قرار است یک دانشکده در شهرک شهید بهشتی با فضای بسیار بزرگ و تعداد 300 یونیت احداث شود که جزو برنامه‌های مهم دانشگاه درآینده‌ای نزدیک است.»

رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز افزود: « در این دانشکده 260 دانشجو آموزش می بینند که210 دانشجوی آن کلینیکی و 50 دانشجو علوم پایه هستند، با وجود این 100 یونیت نیاز مبرم دانشکده برطرف شده است.»