طراحی و ساخت ست‌های آموزشی و کمک آموزشی در دانشکده سما شیراز

تیم پژوهشی دانشکده سما شیراز اقدام به طراحی و ساخت ست‌های آموزشی و کمک آموزشی کرد.

به گفته احسان اسماعیل خانی مدیر پژوهش دانشکده فنی و حرفه‌ای سما شیراز این تیم پژوهشی با هدف حمایت از فعالیت‌های دانش‌بنیان و با رویکرد افزایش درآمدهای غیرشهریه و انجام فعالیت‌های کاربنیان اقدام به طراحی و ساخت ست‌های آموزشی و کمک آموزشی کرده است این ست‌های آموزشی شامل: ست آموزشی دوربین مدار بسته، ست آموزشی سیستم اعلام حریق، ست آموزشی سیستم اعلام سرقت و ست آموزشی تامین برق از انرژی خورشید و باد است.

با تلاش‌های کارکنان در بخش کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های دانشکده سما شیراز حمیدرضا رحیمی، فاطمه فولادی، فاطمه غلامی و محمد علی اسدی عضو هیات علمی گروه کامپیوتر و احسان اسماعیل خانی مدیر امور پژوهشی دانشکده، طراحی و ساخته شده است.