سیزدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس

حمزه سارویی در سیزدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس عنوان کرد:

توسعه و گسترش تحصیلات تکمیلی در استان با هدف کیفیت افزایی ،از طریق جذب هیأت علمی مجرب و کارآمد

دکترحمزه سارویی در سیزدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس، توسعه و گسترش تحصیلات تکمیلی در استان  با هدف کیفیت افزایی ، از طریق جذب هیأت علمی مجرب و کارآمد را  سرلوحه کاری همه مسئولان دانشگاه عنوان کرد.»

به گزارش اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس و شیراز،

سیزدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس، با  محور بررسی وضعیت و تعیین تکلیف مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی و ساماندهی آنها، تصمیم‌گیری در خصوص املاک و اموال واحدهای زیان‌ده، تبدیل وضعیت احکام رؤسای واحدهای دانشگاهی، معرفی حسابرسان هیأت امنا و بررسی و تصمیم‌گیری در خصوص مسائل عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی استان برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی فارس در این نشست با اشاره به اینکه  28 درصد از دانشجویان این استان  در مقاطع  تحصیلات تکمیلی  مشغول به تحصیل هستند، گفت:« با هدف کیفیت افزایی و جذب اعضای هیأت علمی مجرب بر توسعه و گسترش تحصیلات تکمیلی در این استان تمام تلاش خود را بکار می‌گیریم.»

دکتر حمزه سارویی با بیان این که فارس یکی از استان‌های دارای بیشترین واحد و مراکز دانشگاهی در کشور می‌باشد، افزود: «در حال حاضر 100 هزار دانشجو در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان مشغول به تحصیل می‌باشند و نسبت به سال گذشته با کاهش 20 درصدی جذب دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی روبرو بوده‌ایم.»

وی تجمیع مراکز دانشگاهی و نظارت بیشتر بر آنها، افزایش درآمدهای غیرشهریه‌ای و اعتلای وضعیت کیفی آموزشی و رونق پژوهش و اعتلای آن را از عمده رویکردهای دانشگاه آزاد اسلامی برشمرد و گفت:« کاهش دانشجو در مقطع کارشناسی و فراوانی مؤسسات آموزش عالی از عمده چالش‌های فراروی دانشگاه آزاد اسلامی است که باید با مدیریت و توجه به مراکز رشد و دانش‌بنیان این تهدیدات را به فرصت تبدیل کرد.»

مشاور استاندار فارس هم در این نشست مهار تورم و تک‌رقمی شدن آن، رشد مثبت اقتصادی دولت و کاهش نرخ بیکاری را حاصل اعتماد دولت به دانشگاه و دانشگاهیان دانست و گفت:« امروز به واسطه اتخاذ سیاست‌های مؤثر در حوزه علم و فناوری شاهد کند شدن خروج نخبگان از کشور هستیم.»

دکتر آیت‌الله رزمجو به شعار دولت مبنی بر اقتصاد متکی بر دانش اشاره کرد و خاطر نشان کرد:« امروز رشد کمی و کیفی شرکت‌های دانش‌بنیان در اولویت برنامه‌های دولت است.»

وی توسعه علمی را مبنا و پایه و اساس کار در استان فارس عنوان کرد و گفت: « در حال حاضر بیش از 260 هزار دانشجو در فارس مشغول به تحصیل بوده و 10 هزار هیأت علمی در 165 واحد دانشگاهی به تدریس اشتغال دارند.»

مشاور استاندار فارس از جایگاه برتر فارس در حوزه اقتصاد مقاومتی، ارائه تسهیلات به واحدهای غیرفعال و مباحث پژوهشی و فناوری فارس سخن گفت و اظهار داشت: « بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته از سوی وزارت علوم و معادن علوم و تحقیقات ریاست جمهوری فارس در حوزه پژوهش و ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان در رتبه نخست کشور قرار دارد.»

وی به فعالیت بسیار خوب دانشگاه آزاد اسلامی  استان فارس در حوزه پژوهش اشاره کرد و گفت: «دانشگاه‌ها باید به سمت ایجاد و راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان حرکت کنند.»

رزمجو تأکید کرد:« هر پایان‌نامه کارشناسی ارشد و دکترا باید منجر به شکل‌گیری ایده و تأسیس شرکت‌های دانش‌بنیان گردد.»

در این نشست با ساماندهی واحدهای دانشگاهی خفر، فراشبند، قیروکارزین، پاسارگاد و مهر در قالب یکی از دانشکده‌های دانشگاه‌های مادر موافقت شد.

همچنین هیأت امنا با فروش بخشی از املاک دانشگاه آزاد در مراکز دانشگاهی زیان‌ده برای تأمین اعتبار بازخرید نیروها در واحدهای دانشگاهی فیروزآباد، داراب، ارسنجان، کازرون و فسا موافقت کرد.

در سیزدهمین نشست هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی در فارس با تبدیل وضعیت احکام سرپرستی رؤسای واحدهای دانشگاهی آباده، صفاشهر و سپیدان موافقت گردید و دکتر غلام ‌عباس پایدار با اکثریت آراء به عنوان حسابرس هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس انتخاب شد.