سیاست دانشگاه در راستای منویات مقام معظم رهبری بر دو اصل پژوهش و فرهنگ متکی است

رئیس واحد شیراز در دیدار نوروزی با کارکنان:

سیاست دانشگاه در راستای منویات مقام معظم رهبری بر دو اصل پژوهش و فرهنگ متکی است

دکتر حمزه سارویی در دیدار نوروزی با کارکنان دانشگاه گفت: «روابط دوستانه، علاقه‌مندی و احترام به یکدیگر در محیط کار باعث انسجام و هماهنگی شده و ما را در اصل پاسخگویی و تکریم ارباب رجوع کمک شایانی می‌کند و می‌طلبد بیش از پیش بر این اصول پایبند باشیم.»

رئیس واحد شیراز سیاست کلی دانشگاه را در سال جاری تمرکز و برنامه ریزی دقیق در دو حوزه فرهنگی و پژوهش دانست و خواستار فراهم کردن بستر مناسب برای گرایش دانشجویان به امر پژوهش در راستای منویات مقام معظم رهبری شد.

سارویی توسعه و گسترش شرکت‌های دانش بنیان را از اولویت‌های دیگر در سال جاری عنوان و اظهار کرد: «نقشی که دانشگاه آزاد اسلامی در تولید علم دارد بر کسی پوشیده نیست و از این رو تبدیل علم به ثروت و توسعه شرکت‌های دانش بینان امری ضروری است و بارها مقام معظم رهبری در دیدار با نخبگان و مسئولان بر این امر تاکید زیادی داشته‌اند.»

در ابتدای این دیدار، کارکنان دانشگاه در جوی بسیار صمیمی و دوستانه سال نو رو به یکدیگر تبریک گفتند و سالی سرشار از موفقیت و تندرستی را برای هم آروز کردند.