سارویی: جذب نخبگان سرلوحه کار واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی باشد

دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس بر اهیمت جذب نخبگان تاکید کرد و گفت: «جذب نخبگان باید سرلوحه کاری مسئولان واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس باشد.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر حمزه سارویی به‌صورت سرزده از حوزه‌های اداری، مالی، آموزشی، آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید بازدید کرد و با حضور در جمع اعضای هیات رئیسه و کارکنان و با کارکنان این واحد، گفت: «برای اهداف و پیشبرد دانشگاه آزاد اسلامی که از دستاوردهای سترگ انقلاب اسلامی ایران است باید همه توان و تلاش خود را بکار گیریم و به خوبی از آن مواظبت کنیم.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس افزود: «واحدهای استان در شرایط خاصی قرار دارند و ما هم باید همفکر شویم تا ان‌شالله به مشکلی برخورد نکنیم. انتخاب دکتر ولایتی به عنوان رئیس هیات امنا و هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی فرصت استثنایی برای دانشگاه آزاد اسلامی است که باید از این فرصت استثایی استفاده کنیم.»

رئیس واحد شیراز گفت: «اهیمت جذب نخبگان و نقشی که این قشر از جامعه می‌توانند داشته باشند بر کسی پوشیده نیست و این امر باید سرلوحه کاری مسئولان واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس قرار گیرد.»

وی تاکید کرد: «استان‌ها از لحاظ قطب‌بندی با توجه به شرایط جغرافیایی و پتانسیل‌های موجود سرمایه‌گذاری خوبی را داراست، به عنوان مثال در استان فارس سرمایه‌گذاری باید در حوزه گردشگری و حوزه سلامت مدنظر قرار گیرد.»