رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شیراز در دیدار با دانشجویان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شیراز در دیدار با دانشجویان:

رسیدگی به مسائل صنفی دانشجویان از اولویت‌های کاری مسئولان دانشگاه است.

به گزارش اداره کل روابط عمومی،دکتر حمزه سارویی،رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس و واحد شیراز، به همراه دکتر حسن سلطانی، معاون اداری مالی،   دکتر روح‌الله رحیمی، معاون دانشجویی فرهنگی و دکترعلیرضا تهور، معاون آموزشی  در سلف سرویس دانشگاه حضور یافتند و از نزدیک با دانشجویان   در خصوص مسائل صنفی آنان در خصوص سرویس ایاب و ذهاب و سلف سرویس و.... به گفتگو پرداختند و مسئولان دانشگاه با سعه صدر و ارایه راهکارهای جدید به سئوالات دانشجویان پاسخ دادند.

رئیس واحد شیراز گفت:« رسیدگی به مسائل صنفی دانشجویان از اولویت‌های کاری مسئولان دانشگاه است و در این راه از هیچ‌‌گونه تلاش و کوششی دریغ نمی‌کنیم و یک خبر خوب هم برای   شما دانشجویان عزیز داریم و آن اینکه، دانشجویان می‌توانند در زمان اوقات فراغت خود در دانشگاه از سالن‌های ورزشی مستقر در دانشگاه با هماهنگی اداره کل تربیت بدنی و طی یک برنامه زمانبندی شده مشخص استفاده کنند.

وی ابراز امیدواری کرد دانشجویان با پیشنهادها و انتقادات سازنده خود بیش از پیش ما را در انجام بهتر امور یاری رسانند.