درخشس واحد شیراز در ششمین جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز، با کسب سه عنوان برتر در ششمین جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی خوش درخشید.

به گزارش اداره کل روابط عمومی واحد  شیراز، کسب عنوان پژوهشگر برتر گروه کشاورزی توسط دکتر هادی استوان، کسب عنوان انجمن علمی برتر توسط انجمن علمی دانشجویی مهندسی شیمی و کسب عنوان معاون پژوهش و فناوری برتر توسط دکتر محمد مهدی جباری، از دستاوردهای واحد شیراز در این جشنواره بود.

گفتنی است  ششمین جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی، در چهارم دیماه سال جاری با حضور دکتر علی اکبر ولایتی، رئیس هیأت موسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی، دکترمحمد مهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، معاونان، رؤسای واحدهای استانی و دیگر مسئولان و مدعوین ویژه در تالار شهید مطهری سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.