دبیر هیأت امنای استان فارس: حراست چشم دانشگاه است

دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس اظهار کرد: حراست چشم دانشگاه و از وظایف آن جلوگیری از حاشیه‌ها و سلامت اخلاقی مجموعه است.

دکتر محمدکاظم کاوه پیشقدم در نخستین جلسه مدیران حراست استان فارس که به میزبانی واحد زرقان برگزار شد، بیان کرد: «سیاست‌های جدید حول دو محور مسائل فرهنگی، اقتصادی و مالی می‌چرخد. »

دکتر مهدی وادی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرقان نیز گفت: «ما مسلمان هستیم و به گشایش‌ها اعتقاد داریم و شما تلاش کنید تا با همدلی و همراهی و نظارت مستمر به واحدها آسیبی وارد نشود.»

مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس هم بیان کرد: «شعار امسال پیش بینی است تا پیشگیری، حراست یک گام جلوتر از وقایع و حوادث باشد.»

علیرضا حبیبی با گرامیداشت یاد ستاری رئیس پیشین مرکز حراست از شمس به عنوان انسانی دلسوز و فرهیخته یاد کرد.

جلسه مدیران حراست واحدها و مراکز سما دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس با حضور مدیر حراست کل استان فارس، دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس، مدیر کل حراست استان و مدیران حراست این استان به میزبانی واحد زرقان برگزار شد.