دانشگاه آزاد اسلامی ارسنجان؛ قطب پزشکی شمال فارس

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در بازدید از کارگاه‌ها و تجهیزات آزمایشگاهی و اتاق عمل واحد ارسنجان اظهار کرد: «واحد ارسنجان می‌تواند قطب پزشکی شمال استان فارس باشد.»

دکتر حمزه سارویی که در بازدید سرزده از واحد ارسنجان از نزدیک روند کاری این واحد را بررسی می‌کرد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، اظهار کرد: «ارسنجان با توجه به زیر ساخت و رشته‌های موجود این شایستگی را دارد که به عنوان قطب پزشکی شمال فارس معرفی شود علاوه براین امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی این واحد دانشگاهی با فضای مطلوب در بحث گسترش و ایجاد مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان مفید است و باید برای راه‌اندازی آنها اقدام شود.»

وی افزود: «دانشگاه در این شهر نقش مهمی در رونق اقتصادی، کسب و کارهای بومی، حمل و نقل رونق مسکن‌های استیجاری داشته است. مردم ارسنجان دغدغه کمبود دانشجو را دارند که امیدواریم با تلاش مسئولان و توسعه رشته‌های علوم پزشکی بتوانیم نگرانی مردم را کاهش دهیم.»