دانشجویان شیرازی در حال خدمت به سیل‌زدگان لرستان و خوزستان هستند

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز گفت: عده‌ای از دانشجویان شیرازی در خوزستان و عده‌ای دیگر در لرستان مستقرشده و در حال خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هستند.

احسان زیارتی در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در مورد اقدامات دانشجویان بسیجی به سیل‌زدگان اظهار کرد: دانشجویان دانشگاه شیراز در قالب گروه جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز و با همکاری قرارگاه جهادی بسیج دانشجویی استان فارس به مناطق سیل‌زده اعزام شده‌اند.

وی افزود: این افراد با تجهیزات کامل وارد شهرها و روستاهایی که درگیر سیل هستند، شده‌اند و در حال خدمات‌رسانی به مردم عزیز هستند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز بیان کرد: عده‌ای از دانشجویان بسیجی در استان خوزستان و عده‌ای در لرستان مستقرشده و به کمک سیل‌زدگان شتافته‌اند.

زیارتی عنوان کرد: توزیع فراوان بسته‌های خوراکی و مایحتاج مردم، استفاده از ماشین‌آلات سنگین برای لایروبی راه‌های شهری و روستایی از جمله اقدامات بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در این برهه زمانی که بخشی از ملت ایران با سیل مواجه شده‌اند، بر خود وظیفه دانستیم که علاوه بر لایروبی گل‌ولای از منازل مردم، بتوانیم از نظر روحی و روانی در کنار آن‌ها باشیم.