برپایی نمایشگاه قرآنی عروه الوثقی به همت کانون قرآن و عترت معاونت فرهنگی دانشجویی واحد شیراز

به همت کانون قرآن و عترت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز نشست قرآنی با عنوان زمینه های انحراف در برداشت از قرآن جنب نمایشگاه قرآنی عروه الوثقی برگزار شد. طی مراسمی در شب میلاد با سعادت امام حسن مجتبی(ع) نشستی با سخنرانی دکتر کاوه پیشقدم از اساتید دانشگاه و همچنین تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید توسط قاری برجسته و بین المللی استاد غریب نواز برگزار شد.
لازم به ذکر است نمایشگاه قرآنی از ۱۷ لغایت ۲۲ خرداد ماه با مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، دانشگاه آزاد اسلامی شیراز و شهرداری شیراز ابتدای خیابان ۹ دی روبروی حرم مطهر شاهچراغ(ع) از ساعت ۱۷ لغایت ۲۲ آماده بازدید علاقمندان می باشد.