اولین جلسه دفاع از پایان نامه‌های دوره دکتری رشته دندانپزشکی

اولین جلسه دفاع از پایان نامه‌های دوره دکتری رشته دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز برگزار شد.

در دانشگاه آزاد اسلامی شیراز برگزار شد

اولین جلسه دفاع از پایان نامه‌های دوره دکتری رشته دندانپزشکی

اولین جلسه دفاع از پایان نامه‌های  دوره دکتری رشته دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز برگزار شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز، در این جلسه که با حضور اساتید و دانشجویان دانشکده دندانپزشکی در محل آمفی تئاتر دانشکده برگزار گردید،

آقایان رضا فلسفی و معین حمزه از دانشجویان پذیرفته شده در اولین ورودی این رشته در سال 89 از پایان نامه خود دفاع کردند و به این ترتیب نامبردگان عنوان اولین دانش آموختگان و دندانپزشکان تحصیل کرده در دانشگاه آزاد اسلامی شیراز را از آن خود کردند.

دکتر علی امامی که بعنوان ناظر و نماینده تحصیلات تکمیلی در این دو جلسه دفاع حضور داشتند به خبرنگار دانشگاه گفت:« موضوع پایان نامه دانشجو، رضا فلسفی "ارزیابی تاثیر پیامک نوشتاری بر روی ارتقاء بهداشت دهانی در طول درمان ارتودنسی متحرک" بوده که در آن تاثیر پیامک نوشتاری و نرم افزارهای ارتباطی جدید بر روی بهداشت بیماران 8 تا12 ساله با پلاک متحرک در دوره follow up سه ماهه ارزیابی شده است.»

امامی افزود:« دانشجو معین حمزه  هم از پایان نامه خود با موضوع "بررسی روایی و پایایی نسخه ی فارسی پرسشنامه ی تاثیر روانی اجتماعی زیبایی دندان"  دفاع کردند که دراین مطالعه به بررسی تاثیر مال اکلوژن و مشکلات ارتودنسی و تاثیرات آن بر کیفیت زندگی افراد پرداخته شده است.»

نماینده تحصیلات تکمیلی خاطرنشان کرد:« این دانشجو در پایان‌نامه خود  از پرسشنامه  PIDAQ استفاده کرده بود و نسخه اصل این پرسشنامه به زبان انگلیسی است و تاکنون در چندین کشور از جمله نپال، ایتالیا، اسپانیا، برزیل و ... روایی و پایایی آن بررسی شده است. این مطالعه با نسخه فارسی و بر روی  269 نفر انجام شد و نتایج نشان داد نسخه ی فارسی این پرسشنامه در جمعیت شیراز دارای روایی و پایایی است.»

به گزارش روابط عمومی ، دکتر طاهره باهری مقدم به عنوان استاد راهنما، دکتر نوید ناصری و دکتر متین عابد حقیقی به عنوان داور و آقای دکتر علی امامی به عنوان ناظر و نماینده تحصیلات تکمیلی در این جلسه حضور داشتند.