انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه آزاد اسلامی و صنایع شهدای فجر شیراز

تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه آزاد اسلامی شیراز و صنایع شهدای فجر شیراز با هدف تقویت و توسعه همکاری‌های علمی، پژوهشی و آموزشی منعقد شد.

تفاهم‌نامه همکاری مشترک با هدف همکاری‌های متقابل در زمینه‌های علمی پژوهشی، تحقیقاتی و آموزشی، بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز و صنایع شهدای فجر شیراز وابسته به وزارت دفاع با حضور دکتر حمزه ساروئی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس، دکتر محمد مهدی جباری معاون پژوهش و فناوری واحد شیراز و جمعی از مدیران این واحد دانشگاهی امضا شد.

ابراهیمی فرد مدیر عامل صنایع شهدای فجر شیراز در این مراسم با بیان تاریخچه و روند شکل گیری این مجتمع صنعتی به معرفی توانمندی‌های این صنعت پرداخت و بر موضوعاتی از جمله به کارگیری و استفاده از توان علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز به منظور همکاری‌‌های دوجانبه تاکید کرد.

ساروئی هم با معرفی تجهیزات، پتانسیل علمی و دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس و واحد شیراز از اعلام آمادگی این واحد دانشگاهی برای همکاری‌های مشترک با آن صنعت سخن گفت و بر تقویت و توسعه همه جانبه همکاری میان این دانشگاه و صنایع شهدای فجر تاکید ویژه‌ای کرد.

در ادامه معاونان و مدیران صنعت نیز به بیان دیدگاه‌های خود در زمینه برقراری تعاملات دوجانبه میان صنایع شهدای فجر شیراز و دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز پرداختند.

در پایان جلسه تفاهم‌نامه همکاری تنظیم شده بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز و صنایع تسلیحاتی شهدای فجر به امضای طرفین رسید.