آموزش «نمازشناسی و شیوه‌های دعوت به نماز» در واحد شیراز

کارگاه آموزشی «نمازشناسی و شیوه‌های دعوت به نماز» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در حاشیه این کارگاه با توجه به اهمیت نماز به عنوان ستون دین، گفت: «بر اساس آیات قرآن آفت نماز ریا است و قرآن کریم به همین دلیل فرموده است که وظیفه حکومت اسلامی برپایی نماز بوده و نسل جوان امروز نیازمند برپایی جلسه‌های نماز همراه با نشاط و شادی است.»

دکتر محمدکاظم کاوه پیشقدم بیان کرد: حضرت علی (ع) درباره نماز بارها سخن به میان آورده و بطور مثال در خـطـبـه ۱۹۶ نهج البلاغه گوشه‌هایی از مفاسد اخلاقی هم چون کـبر و سرکشی و ظلم را برمی شمارد و آن گاه می فرماید: «نماز به هـمـه وجـود انـسـان آرامـش می بخشد، چشم ها را خاضع و خاشع می گـردانـد، نـفس سرکش را رام و دل‌ها را نرم و تکبر و بزرگ منشی را محو می کند.»

یکی از استادان ستاد اقامه نماز کشور نیز به بیان مطالب درباره ضرورت، جایگاه و فلسفه نماز، سخنان آموزنده و کاربردی پرداخت و مسائل مهمی در باب نماز از قبیل: نماز شناسی و طرق دعوت به نماز از دیدگاه قرآن و اهل بیت(ع) و بیان مشترکات صفات خداوند و انسان را بازگو کرد که مورد استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت.

حجت الاسلام سید اسماعیل بحرینی اظهار کرد: « آنچه خداوند متعال القا می‌کند انسان شایسته باید از طریق راهی که به حضرت حق منتهی می‌شود تلاش کند و این راه میسر نیست مگر بوسیله نماز و آثار آن که باید مورد توجه قرار گیرد.»

بحرینی با بیان آیاتی از قرآن کریم، راه‌های جستجو و نیل به مراحل بالای انسانی که همان کمال و بی نهایت است را عنوان و راهکاره‌های مستدل و اصولی برای جذب حداکثری دانشجویان به این فریضه الهی را ارائه کرد.

در پایان این کارگاه آموزشی که به همت و همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد شیراز و ستاد اقامه نماز استان فارس برگزار شد، استادان حاضر در جلسه به بیان دیدگاه‌های خود در زمینه نماز و شیوه های ترویج این فریضه مهم پرداختند.