اطلاعیه تعاون مسکن دانشگاه آزاد اسلامی شیراز

قابل توجه اعضاء محترم تعاونی مسکن کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی شیراز

تعداد محدودی واحد آپارتمانی در منطقه تاچارا با شرایط ویژه زیر به اعضاء محترم تعاونی مسکن واگذار می‏گردد.

1- ساختمان با اسکلت فلزی در چهار طبقه و 24 واحد و صفر می‏باشد

2- آپارتمان شامل 8 واحد 2 خوابه و 16 واحد 3 خوابه که همگی دارای مستر- انباری – پارکینگ – کمددیواری و نورپردازی می‏باشد.

3-                 سند ملکی و تک برگ صادر شده و آماده تحویل به خریدار می‏باشد.

4-                 ساختمان مذکور دارای 2 طرف حیاط – سالن اجتماعات و سوئیت سرایداری می‏باشد.

5-                 این پروژه بصورت نقدی واگذار می‏گردد که با قیمت هر متر مربع 2/850/000 تومان که حدود 30% زیرقیمت کارشناسی منطقه‏بندی می‏باشد. ضمناً واحدهای 2 خوابه به متراژ حدودی 130 متر و واحدهای 3 خوابه حدود 160 متری می‏باشد.

6-                 واگذاری واحدها براساس شمالی و جنوبی و همچنین طبقات با اولویت‏بندی واریز وجه توسط خریداران می‏باشد که می‏بایست تا 15 بهمن پیش‏پرداخت را واریز نمایند

7-                 خریداران محترم می‏توانند در تاریخ شنبه 2 بهمن ماه  و دوشنبه 4 بهمن ماه به آدرس تاچارا کوچه 15 انتهای کوچه ساختمان سمت چپ جهت بازدید مراجعه نمایند. از ساعت 9 صبح لغایت 17 عصر

8-                 پیش پرداخت اولیه 50درصد می باشد مابقی می بایست تا 20 اسفندماه 1395 تسویه گردد. ضمناً باتوجه به آماده بودن سند خریداران می تواند از تسهیلات بانکی استفاده نمایند .

9-                 خریداران محترم جهت واریز وجه می توانند به یکی از شعب بانک مسکن مراجعه و وجه خود را به حساب شماره 420000067512 بنام تعاونی مسکن دانشگاه آزاد اسلامی شیراز واریز و فیش واریزی را به حوزه عمرانی دانشگاه تحویل نمایند.

تعاونی مسکن کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی شیراز