استان فارس می تواند در قطب های پزشکی، علوم انسانی، الکترونیک و فنی مهندسی سرآمد باشد

دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه استان فارس دارای مزیت های نسبی زیادی است، گفت: این استان می تواند در قطب های پزشکی، علوم انسانی، الکترونیک و فنی مهندسی سرآمد باشد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر رهبر پس از برگزاری مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس که در واحد شیراز برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: استان فارس مزیت های نسبی زیادی در منطقه خود دارد و بر این اساس می تواند در چند قطب سرآمد باشد.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در عرصه پزشکی می تواند یک قطب قوی ایجاد کرده و گسترش دهد، گفت: این استان دارای اساتید مجرب و با سابقه طولانی در حوزه پزشکی است بنابراین می تواند در این حوزه حرفی برای گفتن داشته باشد.

دکتر فرهاد رهبر افزود: دومین قطبی که استان فارس می تواند در آن سرآمد باشد، قطب علوم انسانی است. استان فارس و شهر شیراز، خطه شعر و شاعری و ادبیات است و قاعدتاً دانشگاه آزاد اسلامی می تواند ایجاد این قطب را در دستورکار خود قرار دهد.

دکتر رهبر با بیان اینکه حوزه الکترونیک، فنی و مهندسی یکی دیگر از حوزه هایی است که استان فارس می تواند آن را تقویت کند، گفت: امیدواریم دکتر پیشقدم با یک برنامه‌ریزی مدون در این امر، بتواند گام های موثری در این راه بردارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این دانشگاه بنا به دلایلی نظیر کاهش نرخ جمعیت دانشجویی، باید از امکانات و منابع موجود برای توسعه امور دیگری ازجمله امر پژوهش استفاده کند. این امر با تقویت شرکت های دانش بنیان و استفاده از آنها برای تولید ثروت از علم، محقق خواهد شد. بنابراین در حال حاضر امکانات و منابع دانشگاه ازجمله نیروی انسانی در این عرصه استفاده می شود.

وی با تاکید بر اینکه تعدیل نیروی انسانی در دانشگاه آزاد اسلامی صورت نمی گیرد، گفت: دانشگاه از نیروهای خود در این راه استفاده خواهد کرد. علاوه بر آن از افرا دیگری که می توانند دانشگاه را در این امر یاری دهند، کمک می گیرد.

دکتر فرهاد رهبر در پایان با تاکید بر اینکه جذب نخبگان یکی از برنامه های جدی دانشگاه آزاد اسلامی برای حل معضل بیکاری است، گفت: امروز نرخ بیکاری در بین فارغ‌التحصیلان کشور افزایش پیدا کرده و ما درصددیم با برنامه‌ریزی بتوانیم این مشکل را حل کنیم.