استاندار فارس در شورای دانشگاه آزاد اسلامی: دانشگاه آزاد اسلامی خوش درخشیده و در توسعه کشور سهیم بوده است

دکتر رحیمی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در طول سالیان گذشته خوش درخشیده و در توسعه کشور سهیم بوده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر عنایت الله رحیمی استاندار فارس در پنجمین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی که امروز به میزبانی واحد شیراز برگزار شد، با اشاره به نقش دانشگاه ها در حل مشکلات کشور، گفت: امروز دانشگاه ها می توانند در حل مشکلات و سختی های که کشور با آن مواجه است، راهگشا بوده و مسائل را ساماندهی کنند.

وی افزود: همانطور که دانشگاه آزاد اسلامی در طول سالیان گذشته خوش درخشیده و در توسعه کشور سهیم بوده، اکنون می تواند با توجه به پژوهش در کارآفرینی ورود کرده و انسان‌های متخصص و کارآمدی را برای کشور تربیت کند.

وی با بیان اینکه در گذشته حلقه های مفقوده در نظام اجرایی کشور وجود داشته که دانشگاه نسبت به حل این موضوع ورود نکرده است، اظهار داشت: اکنون باید دانشگاه ها از عملکرد آموزشی مطلق به سمت دانشگاه نسل جدید حرکت کنند و آموزش نیروی انسانی و پایان‌نامه‌ها و رساله های تحصیلات تکمیلی را با دسته بندی مسائل کشور به سمت حل مشکلات موجود سوق دهند.

دکتر رحیمی با بیان اینکه کشورهای توسعه یافته بر خلاقیت و محصولات فکر و اندیشه سرمایه گذاری می کنند، گفت: این در حالی است که سرمایه کشورهای توسعه یافته منابع طبیعی آنهاست. برای اینکه ما هم بتوانیم محصول خلاقیت و فکر داشته باشیم، باید نیروهای جوان را برای حل مسائل کشور و تولید محصولات قابل عرضه به جهان تربیت کنیم که دانشگاه ها در تحقق این موضوع نقش مهمی دارند.

استاندار فارس در پایان گفت: خوشبختانه دانشگاه آزاد اسلامی و دیگر دانشگاه ها در موضوعات فناوری نانو، سلولهای بنیادی و ... دستاوردهای خوبی داشته‌اند و اکنون می توانند با حرکت به سمت تولید خلاقیت و علم، انسان‌های متخصص و متخلق به اخلاق اسلامی و ایرانی تربیت کنند.