ارائه بیش از ۳۶۰ اثر از دانشگاه آزاد اسلامی فارس به جشنواره هنر، ادبیات و پژوهش دینی و قرآن و عترت

بیست و دومین جشنواره هنر، ادبیات و پژوهش دینی و قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در دو موضوع دینی و فرهنگی و در ۳ بخش استادان، دانشجویان و کارکنان در رشته‌های (نقاشی، سیاه قلم، مشبک و معرق، طراحی، نقاشی خط، عکس، تحقیقات، نرم افزار، فیلمنامه نویسی، نمایشنامه نویسی، شعر، داستان نویسی و...) به میزبانی واحد اراک برگزار خواهد شد.

تحویل آثار طبق بخشنامه سازمان مرکزی دانشگاه از تاریخ 96/4/31 لغایت 96/5/4 از سوی دبیران شورای قرآن و عترت ۳۲ استان کشور تحویل دبیرخانه جشنواره واحد اراک می‌شود و مراسم اختتامیه بیست و دومین جشنواره هنر، ادبیات و پژوهش دینی و قرآن اول آبان یا دهه اول آذر سال جاری با حضور منتخبان و مسئولان استانی و دانشگاه آزاداسلامی برگزار خواهد شد.

هنرمندان استان فارس بیش از ۳۶۰ اثر به دبیرخانه هیأت امنای استان فارس ارسال کردند و بیشترین آثار از واحدهای شیراز، مرودشت و کازرون بود که همه اثر‌ها پس از بررسی و بسته بندی برای داوری به واحد اراک ارسال شد.